Η ξαφνική συνάντηση Τσίπρα – Μεϊμαράκη στο Ηράκλειο (φωτό & βίντεο)

Ο κ. Τσίπρας ολοκλήρωσε την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη και περίμενε το αεροπλάνο για την επιστροφή του στην Αθήνα, ενώ ο κ. Μεϊμαράκης αρχίζει σήμερα (02/09/2015) την – επίσης – διήμερη επίσκεψή στο νησί.

Όταν ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος μόλις είχε φθάσει στο αεροδρόμιο, ενημερώθηκε από δημοσιογράφο ότι στην διπλανή αίθουσα βρισκόταν ο κ. Τσίπρας είπε: «Α ναι, πάω να τον δω».

Οι δύο αρχηγοί είχαν σύντομη συζήτηση σε καλό κλίμα.

Αμέσως μετά ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι στον τόπο μας και αναχωρεί, οφείλαμε να του ευχηθούμε καλό ταξίδι».

Σε ερώτηση για το τί συζήτησε με τον τέως πρωθυπουργό απάντησε: «Τώρα πολλά ρωτάτε».

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου της Κρήτης, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναχωρούσε από την Κρήτη, ενώ ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είχε μόλις φτάσει. Τα χαμόγελα περίσσευαν κατά τον σύντομο φιλικό διάλογο που είχαν οι δυο τους, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που οι παριστάμενοι αναρωτήθηκαν μήπως πρέπει και να… συγκυβερνήσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr ο κύριος Μεϊμαράκης ενημερώθηκε μόλις προσγειώθηκε πως στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου περίμενε για να αναχωρήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πήγε να τον χαιρετήσει: «Είμαστε Κρητικοί και η Κρητική φιλοξενία φημίζεται. Έτσι αφού ο κ.Τσίπρας βρέθηκε στην Κρήτη, πήγαμε και του ευχηθήκαμε καλό ταξίδι» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Με τόσα χαμόγελα, μήπως πρέπει να συγκυβερνήσουν, αναρωτήθηκαν οι παρευρισκόμενοι…

Φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο Μανώλης Κεφαλογιάννης:

tsipras meimarakis kriti2

Φωτογραφίες από τη Νέα Δημοκρατία:

tsipras meimarakis kriti3

tsipras meimarakis kriti4

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.