Η σημαία της Λίβερπουλ εγκαταλείπει το λιμάνι

u03a3u03c4u03afu03b2u03b5u03bd u03a4u03b6u03adu03c1u03b1u03c1u03bdu03c4

Έχουν περάσει τόσες ώρες από την ανακοίνωση της αποχώρησης του αρχηγού Στίβεν Τζέραρντ από τη Λίβερπουλ και κανείς δεν λέει να το πιστέψει. Την απόφαση του κάπτεν να αποχωρήσει από τον σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι δεν γνώριζαν οι συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ .

Ο εμβληματικός αρχηγός των «κόκκινων» θέλει να βιώσει νέες εμπειρίες προτού έρθει η στιγμή να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και για τον λόγο αυτό, το πρωί της Παρασκευής, ανακοίνωσε ότι η τρέχουσα, είναι η τελευταία σεζόν του στη Λίβερπουλ.

Στην ομάδα, ουδείς γνώριζε για τις σκέψεις που έκανε τον τελευταίο καιρό ο Στίβεν Τζέραρντ και τις συζητήσεις που είχε με τη γυναίκα του. Ο ίδιος, ήθελε να αποφασίσει χωρίς επιρροές και ήξερε πως αν το συζητούσε με οποιονδήποτε μέσα από την ομάδα, τότε σίγουρα θα γινόταν προσπάθεια να μεταπειστεί και ενδεχομένως να το έκανε.

«Δεν γνωρίζαμε τίποτα… » φέρεται να είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Τζόρνταν Χέντερσον, τονίζοντας πως άπαντες είναι συγκλονισμένοι στην ομάδα από το πρωί, όταν και αυτό που κυκλοφόρησε σαν φήμη από χθες το βράδυ, επιβεβαιώθηκε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.