Θέμα Δημήτρη Καμμένου έθεσε ο Τσίπρας στον Καμμένο

Διαστάσεις «χιονοστιβάδας» λαμβάνει για την κυβέρνηση η υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου των ΑΝΕΛ, ο οποίος βάλλεται τόσο από τα κόμματα όσο και από τους απλούς πολίτες για τα ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια που έχει κατά καιρούς αναρτήσει στο Twitter, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το μπαράζ ανακοινώσεων από κόμματα και φορείς, που επανέφεραν στο προσκήνιο τις προκλητικές αναρτήσεις του υφυπουργού Υποδομών, την περίοδο που ήταν βουλευτής, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανέλαβε πρωτοβουλία για την επίλυση του ζητήματος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, στον οποίο ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα με τα επίμαχα tweets του Δημήτρη Καμμένου.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Καμμένο να διερευνήσει τη γνησιότητα των «tweets» και, αν αυτά είναι αυθεντικά, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι αυτό δεν μπορεί να συνάδει με τις αξίες και την ηθική της συγκυβέρνησης.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζητήθηκε από τον Πάνο Καμμένο, στην περίπτωση που είναι γνήσια τα tweets, να δει και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του υφυπουργού.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Καμμένος, σε προηγούμενη ανακοίνωσή του, υποστήριξε ότι έχει 15 συνεργάτες, που διαχειρίζονται τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ανέφερε ότι αυτός έχει παραβιαστεί τουλάχιστον τέσσερις φορές. Διαβάστε περισσότερα εδώ

«Θύελλα» στον ΣΥΡΙΖΑ για τον υφυπουργό Καμμένο

Από ομοφοβικά σχόλια και ρατσιστικά σχόλια, μέχρι «τιτιβίσματα» κατά των Εβραίων και σκληρές επιθέσεις κατά του «εγκληματία» Αλέξη Τσίπρα.

Όλα τα έγραφε ο Δημήτρης Καμμένος ή αλλιώς «PortaPorta» στο Τwitter. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, οι χρήστες του Διαδικτύου «αναζητούν» τον υφυπουργό στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μα δεν μπορούν να τον βρουν, ίσως επειδή έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν αποφάσισε να τον «κλείσει» -τουλάχιστον προσωρινά.

Όμως, τα «τιτιβίσματά» του υπάρχουν ακόμη στο Διαδίκτυο και η υπουργοποίησή του τα «έφερε» πάλι στο προσκήνιο.

Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται ένα από τον Δεκέμβριο του 2013, όταν και αποκαλούσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «εγκληματία». Συγκεκριμένα σχολίαζε: «Ο Τσίπρας είναι χειρότερος από τον ΓΑΠ. Είναι εγκληματίας. Παρακολουθεί, γνωρίζει 3 χρόνια τι και πώς μας καταστρέφουν και πάει υποψήφιος εκει …».

Επίσης, σε πολλές από τις αναρτήσεις και τα σχόλιά του εξέφραζε τον αποτροπιασμό του για τους ομοφυλόφιλους τους οποίους χαρακτήριζε συχνά με χυδαίες εκφράσεις. Μάλιστα,σε ένα tweet από τις 17 Ιουνίου 2014 εγκαλούσε την Χρυσή Αυγή γιατί δεν παρενέβη «δυναμικά στα ξεφτιλισμένα γκέι παρέιντ μπροστά από την Βουλή»!

Πηγή: protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.