Θα συνεχιστεί η Δικαίωση; Στάση πληρωμών;

Τις κάμερες κατέβασαν πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα οι εργαζόμενοι στην καθημερινή σειρά «Δικαίωση» που προβάλλει το MEGA. Ο λόγος;

Στάση πληρωμών από την εταιρεία παραγωγής και έτσι οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να σταματήσουν τα γυρίσματα μέχρι να περάσουν από το ταμείο. Όπως φαίνεται λοιπόν η στάση τους αυτή δικαιώθηκε αφού το ταμείο άνοιξε καταβάλλοντας μέρος των οφειλών και έτσι αφού ξεκίνησαν οι πληρωμές, αύριο οι κάμερες θα πιάσουν ξανά δουλειά και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Όπως είναι λογικό τα στελέχη του MEGA είναι ικανοποιημένα από αυτή την εξέλιξη αφού θέλουν να συνεχίσει η σειρά να είναι στον αέρα. Σύμφωνα δε με τον έως τώρα προγραμματισμό τα καινούργια επεισόδια της σειράς θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τη Δευτέρα 27 Απριλίου και αν δεν υπάρξει κι άλλη… στάση πληρωμών τα γυρίσματα θα συνεχιστούν μέχρι να ολοκληρωθούν αφού η «Δικαίωση» πρόκειται να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους τον Ιούνιο.

Βέβαια, στο κανάλι της Μεσογείων σκέφτονται μπας και… κρατήσουν ορισμένα επεισόδια και για την επόμενη σεζόν, αλλά όπως φαίνεται τα οικονομικά δεδομένα τους αναγκάζουν η σειρά να ολοκληρωθεί τη φετινή σεζόν.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.