Θύελλα Ραφήνας: Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο «Πανηγύρι της Ανάληψης»

thiela-rafinas

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας έχει την τιμή να συγχαρεί ολόψυχα τις ομάδες υποδομών και τους προπονητές τους που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Ανατολικής Αττικής, αφού ξεπέρασαν στον στόχο που είχαμε από την αρχή της περιόδου, δηλαδή να περάσουν στην δεύτερη φάση των πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα οι Νέοι μας ισοβάθμησαν στην δεύτερη θέση, που οδηγούσε στον ημιτελικό, με τους Νικητές Ανθούσας και μετά από λάθη και αστοχίες της Ένωσης, που δημιούργησαν κακή ψυχολογία στα παιδιά μας, αγωνίστηκαν σε αγώνα μπαράζ στο οποίο ηττήθηκαν στα τελευταία λεπτά με 2-0.

Οι παίδες που έφτασαν στον ημιτελικό της διοργάνωσης τους, αγωνίστηκαν με τον Αχαρναικό, έμειναν από νωρίς (10’ λεπτό) με δέκα παίκτες και μάλιστα από αποβολή του τερματοφύλακα μας, πάλεψαν σαν λιοντάρια και τελικά λύγισαν στα τελευταία λεπτά με 2-0.

Οι παμπαίδες μας βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της β΄φάσης με κάποιες ελπίδες για την κατάκτηση της προνομιούχου δεύτερης και από την εικόνα τους είμαστε σίγουροι ότι θα το παλέψουν μέχρι τέλους,

Συγχαρητήρια λοιπόν στους αθλητές, στους προπονητές, στους εφόρους των τμημάτων και φυσικά στους γονείς των παιδιών μας. Μας κάνατε περήφανους για ακόμα μια φορά και θα το γιορτάσουμε ανάλογα στην λήξη της χρονιάς (όπως κάθε χρόνο).

Επίσης προσκαλούμε όλα τα παιδιά και τους γονείς της ακαδημίας, αλλά και τους φιλάθλους της πόλης μας να συμπαρασταθούν στην ανδρική ομάδα που αγωνίζεται την Κυριακή 17/5 με τον Ιάλυσο Ρόδου και την Τετάρτη 20/5 με τον Ακράτητο Ν. Λιοσίων, για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Οι αθλητές αυτοί μας χρειάζονται δίπλα τους, για να ανταποδώσουμε την τιμή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με 17 ολόκληρους βαθμούς διαφορά και του κυπέλλου Ανατολικής Αττικής, αλλά και την ξέφρενη πορεία τους στο κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος μέχρι τον τελικό, που ηττηθήκαμε από τον Νέστο Χρυσούπολης Καβάλας, αφού περάσαμε και μας χειροκρότησαν αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα της ομάδας μας οι φίλαθλοι στην Χίο, στο Ρέθυμνο και στην Πύλο.

Ας βοηθήσουμε και την Τετάρτη 20/5 να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο πανηγύρι μας, το

« ΠΑΝΗΓΥΡΙ της ΑΝΑΛΗΨΗΣ» με ζωντανή λαϊκή μουσική στο παλιό μας γήπεδο στην Διασταύρωση.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΤΟ Δ.Σ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.