Θύελλα Ραφήνας: Ετοιμοπόλεμος ο Χαρακτίδης!

Ένας από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές της Θύελλας Ραφήνας, φέτος, ήταν ο Αλέξανδρος Χαρακτίδης. Ο παίκτης-βαρόμετρο των Λιγνιτωρύχων πριν από περίπου δύο μήνες υπέστη θλάση η οποία τον ταλαιπώρησε αφάνταστα και τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο διάστημα.

Πλέον ωστόσο ο άσος της Θύελλας επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και βρίσκεται στη διάθεση του Πέτρου Τσιγκούλη εν όψει της τελικής… ευθείας της σεζόν. Ο έμπειρος προπονητής, μάλιστα, έχει την πρόθεση να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Χαρακτίδη στο σαββατιάτικο (18/4) ματς με τον Κεραυνό, ωστόσο περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος. Αν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες τότε λογικά ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός θα κάνει την επιστροφή του στο γήπεδο της Κερατέας. Σε αντίθετη περίπτωση ο Χαρακτίδης είναι δεδομένο πως θα αγωνιστεί στον αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών (Τετάρτη 22/4) στο Ρέθυμνο της Κρήτης με αντίπαλο τον Αστέρα Περάματος.

Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές της Θύελλα Ραφήνας επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το πενταήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί λόγω Πάσχα, την Τρίτη (14/4). Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη, βέβαια, έχει ακόμα μπροστά της εκτός από το Κύπελλο Ερασιτεχνών και τα μπαράζ για την άνοδο της στην Γ´ Εθνική. Η προπόνηση ήταν δυνατή και οι παίκτες έδειξαν έτοιμοι για να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

charaktidis2

Πηγή: http://pamebala.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.