Θύελλα Ραφήνας: Η πίτα, ο Επίτιμος και οι βραβεύσεις

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν μια εκδήλωση με την… σφραγίδα της Θύελλας Ραφήνας… οικογενειακή! Το αμφιθέατρο του Γυμνασίου- Λυκείου Ραφήνας, ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο.

Τοπικούς άρχοντες, παράγοντες της ομάδος, ποδοσφαιριστές, παιδιά, προπονητές και πολλούς φίλους της ομάδος.

Ο Πατήρ Αντώνιος ευλόγησε τη πίτα και ευχήθηκε στην ομάδα πολλές-πολλές νίκες, ενώ ο οικοδεσπότης της βραδιάς, ο Πρόεδρος της ομάδας Μπάμπης Μπήλιος, στην καθιερωμένη ομιλία του αναφέρθηκε σ τα εκπληκτικά στατιστικά της ομάδας, η οποία έφερε ένα ακόμη πρωτάθλημα και ένα κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Ευχαρίστησε θερμά τον Επίτιμο Πρόεδρο της Θύελλας, Γιώργο Λουκάτο, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, όπως και τους δύο γιούς του Μιχάλη και Σπύρο για την πολύτιμη συμβολή τους στις επιτυχίες της ομάδας.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Πρόεδρος της ομάδας, ευχαρίστησε και τα νέα μέλη που συμμετέχουν στο Δ.Σ της ομάδας και είναι οι Βαγγέλης Μήτσης, Τάσος Αβραμίδης, Κώστας Μπίκας, Χρήστος Παπακωνσταντίνου, Μπάμπης Ζαφειρόπουλος και Σωκράτης Παπασπύρου.

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια ο Χρήστος Παπακωνσταντίνου και ο Χρήστος Μυτιληναίος, οι οποίοι στάθηκαν κυρίως στα τμήματα υποδομών και την καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, αναφερόμενοι στη φετινή χρονιά όπου κατά τη διάρκειά της επτά παίκτες από τις υποδομές φόρεσαν τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Η Θύελλα τίμησε επίσης όπως κάθε χρόνο τους ποδοσφαιριστές της που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ. Ο Μάριος Γιωργιάδης παρέλαβε τη τιμητική διάκριση από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γιώργο Δουβίτσα, ο Βασίλης Μέρελης από τον Αντιδήμαρχο Αντώνη Παλπατζή. Ενώ ο Θανάσης Μπαϊρακτάρης, ήταν απών λόγω σπουδών σε ΤΕΙ εκτός Αθηνών.

Ο Σύλλογος τίμησε επίσης και δύο παλαιούς ποδοσφαιριστές της, τον Γιάννη Τσέλιο, ο οποίος παρέλαβε μια αναμνηστική φωτογραφία από τον Βασίλη Πάντζο και τιμητική πλακέτα από τον Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνού και τον Βαγγέλη Προδρόμου, που τίμησε με πλακέτα ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης και αναμνηστική φωτογραφία ποτ του έδωσε ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Τσιγκούλης.

Παρόντες ήταν εκτός από τους προαναφερθέντες ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Ρ Γιώργος Ορκόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δημήτρης Μισοκοίλης, η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Τσεβά, ο πρώην. Δήμαρχος και Πολιτευτής Κυκλάδων Γιώργος Χριστόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο π. Βουλευτής της Περιφέρειας Νίκος Καντερές, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Σταύρος Χρυσάφης και ο Γραμματέας της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Φλαμπούρης. ο Πρόεδρος της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» Γιάννης Ξουρίκης, οι Κώστας Κοζής και Μάριος Διαγγελάκης από την Τριγλία, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Δημήτρης Μουτάφης, ο ερευνητής της τοπικής ιστορίας Δημήτρη Μακρής ποδοσφαιριστές, γονείς και φίλοι της ομάδας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.