Θύελλα: Συγχαρητήρια επιστολή για την διοργάνωση του τελικού

Τα θερμά της συγχαρητήρια εξέφρασε η διοίκηση της Θύελλας στην ΕΠΣΑΝΑ, στον Πρόεδρο Επιτροπής Κυπέλλου και στον Αρχιδιαιτητή Ανατολικής Αττικής δια μέσου επιστολής για την άρτια διοργάνωση του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Κε Πρόεδρε
Σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πραγματικά άψογη διοργάνωση του τελικού κυπέλλου Ανατολικής Αττικής και παρακαλούμε όπως τα διαβιβάσετε στους συνεργάτες σας αλλά και στο ακούραστο προσωπικό της Ένωσης μας.

Επίσης διαβιβάστε τα συγχαρητήρια στους διαιτητές, τους παρατηρητές, ιατρούς και όσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα που είχαμε την τεράστια τιμή να ζήσουμε.

Ελπίζουμε ότι και εμείς από την πλευρά μας να βοηθήσαμε στην εκπλήρωση των προσδοκιών σας, με την παρουσία της Διοίκησης, των προπονητών, των αθλητών και των πολυάριθμων φιλάθλων του συλλόγου μας, οι οποίοι μαζί με τα παιδιά της ακαδημίας μας, συμμετείχαμε στην μεγάλη αυτή γιορτή που καταφέρατε να πραγματοποιήσετε.

Τέλος να είστε σίγουρος ότι τα συγχαρητήρια μας θα λαμβάνετε ακόμα και αν η ομάδα μας δεν ήταν η τελική νικήτρια του τελικού.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.