Ισόπαλο το ντέρμπι της Ραφήνας! Τριγλία – Θύελλα 0-0 στους Νέους (φωτό)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τοπικό ντέρμπι για την Β’ φάση του πρωταθλήματος των Νέων μεταξύ της τυπικά γηπεδούχου Τριγλίας και της Θύελλας Ραφήνας.

Το άγχος των παικτών των δύο ομάδων ήταν εμφανές στο πρώτο ημίχρονο το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο με τις δύο ομάδες να μη δημιουργούν ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ με εξαίρεση δύο σουτ του Λαμπρόπουλου τα οποία δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Α. Ντερτινή ανέβασε στροφές και κατάφερε να κλείσει την Θύελλα στο μισό γήπεδο χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 57’ όταν μετά από σέντρα του Γεωργιόπουλου ο Μαντζεβελάκης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Κατσικάτσου.

Η Θύελλα απάντησε στο επόμενο λεπτό όταν σε αντεπίθεση μετά από λάθος των αμυντικών της Τριγλίας κάτοχος της μπάλας έγινε ο Μπουντάκης ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Πλιάτσικα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως για τους Λιγνιτωρύχους έγινε στο 65’ όταν μετά από σέντρα του Μπουντάκη, ο Παπατσαράκης βρέθηκε μόνος απέναντι στο τέρμα αλλά δεν βρήκε την μπάλα.

Η Τριγλία συνέχισε να πιέζει την Θύελλα με αιχμή του δόρατος τον Λαμπρόπουλο, ο οποίος όμως ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια.

Οι κιτρινόμαυροι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βατίστας δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Τριγλία: Πλιάτσικας, Μέγας, Νησωτάκης, Αρβανιτίδης, Μάρκος, Γεωργιόπουλος (Λαγός), Μαντζεβελάκης (Δελακοβίας), Βατίστας, Λαμπρόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Παπαδόπουλος (Ζιούλης)

Θύελλα: Κατσικάτσος, Καράσι, Σίμιον, Σαντίκου, Κασέλη, Τόγιας ( Μπήλιος), Παπατσαράκης (Ευγενικός), Σουλτανίδης, Μπουντάκης, Μαστρογιαννούδης (Βεντούρης), Γεωργούλιας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.