Και το βράδυ θάναι φίνα με την κούπα στη Ραφήνα…

Όλη η ομάδα της Θύελλας Ραφήνας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου και μετά τον αγώνα, με… τιμές νικητών και τροπαιούχων φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όπου με σαμπάνιες γιόρτασαν την κατάκτηση του Κυπέλλου.

dimarxeio3

Ο Βασίλης Πιστικίδης με τούς Αντιδήμαρχους Ευάγγελο Μπουρνού και Αντώνη Παλπατζή υποδέχθηκαν τους θριαμβευτές στο Δημαρχείο, όπου παίκτες, τεχνικό επιτελείο και παράγοντες τραγούδησαν «και το βράδυ θα ναι φίνα, με την κούπα στη Ραφήνα».

dimarxeio2

Ο Δήμαρχος μιλώντας στους παίκτες τους είπε πώς «με την κατάκτηση του Κυπέλλου μας κάνατε υπερήφανους» ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στο εορτάζοντα (λόγω γενεθλίων) Πέτρο Τσιγκούλη και του έδωσε τον λόγο και του ζήτησε να μας πει τι είπε στους ποδοσφαιριστές του πριν τον αγώνα. Ο κόουτς πανευτυχής δήλωσε ότι: «Είναι τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου, να γιορτάζω έχοντας ένα Κύπελλο μαζί μου. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Το Κύπελλο το πήραμε, την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα την θεωρούμε δεδομένη, αυτό που μας μένει τώρα είναι η επάνοδος της ομάδας στην Γ΄Εθνική»

«Πριν τον αγώνα»συνέχισε ο προπονητής της Θύελλας… «τους είπα ότι θα κερδίσει αυτός που θέλει το κύπελλο πιο πολύ. Μπήκαμε δυνατά, είχαμε την τύχη να προηγηθούμε νωρίς κι αυτό μας πρόσθεσε βάρος και άγχος και δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε για ένα μεγάλο διάστημα. Από την άλλη αποδείχθηκε ότι και η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ καλή. Θα σταθώ όμως στο γεγονός ότι το γκολ σήμερα το πέτυχε ένα παιδί, ο Αράπης όπου προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδος, κι αυτό ίσως είναι και το πιο σημαντικό. Η ομάδα πέρα από τις επιτυχίες, αναδεικνύει νέα παιδιά από τις ακαδημίες κι αυτός είναι ο στόχος μας, κάθε χρόνο να βγαίνουν δικά μας παιδιά. Κι ένα μπράβο βέβαια αξίζουν και οι παλαιότεροι που βοηθούν αυτά τα παιδιά. Κι έτσι έχουμε το ιδανικό. Ένα πάντρεμα παλαιών και νέων παικτών».

Τον λόγο μετά πήρε ο Μπάμπης Μπήλιος, ο οποίος τόνισε ότι «είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, δεν είμασταν αυτοί που θα θέλαμε ίσως, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μας χαροποιεί και αυτή τη στιγμή είμαστε χαρούμενοι. Σας ευχαριστούμε λοιπόν γιατί κάνατε πολύ κόσμο να δακρύσει από χαρά και να πανηγυρίσει ένα τίτλο που τόσο πολύ θέλαμε όλοι μας. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε και την άνοδο στην Γ΄Εθνική».

Ο αρχηγός της ομάδος Γιάννης Τσέλιος μίλησε για δικαίωση. «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και πήραμε αυτό που μας αξίζει. Αυτός άλλωστε ήταν και ένας από τους φετινούς στόχους μας. Το αφιερώνουμε στον Αλέξανδρο Χαρακτίδη που δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού και συνεχίζουμε για την επίτευξη των άλλων στόχων μας».

Ο Χρήστος Μυτιληναίος αφού μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους, αφιέρωσε το Κύπελλο στον κύριο Γιώργο (Λουκάτο). Ο κ. Λουκάτος με την σειρά του είπε «πριν τον αγώνα εξέφρασα μια επιθυμία στους ποδοσφαιριστές. Να κάνουν δώρο το Κύπελλο στον Πέτρο τον Τσιγγούλη και να νικήσουν για τον Γιώργο τον Λουκάτο. Είμαι πανευτυχής που το έπραξαν».

Τέλος ο Σπύρος Λουκάτος κι αφού πρώτα άνοιξαν τις σαμπάνιες και ο Δήμαρχος ευχήθηκε συγχαρητήρια σε έναν έναν, έκανε μια ευχή «άντε και στην άνοδο να το γιορτάσουμε πάλι με σαμπάνιες».

Η συνέχεια δόθηκε στην ταβέρνα του Τόρβα, όπου ακολούθησαν κι αλλα πανηγυρικά  στιγμιότυπα, που θα διαβάσετε σε άλλο κείμενο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.