“Κόλλησε” στη Μαγούλα. Ακράτητος – Θύελλα Ραφήνας 0 – 0

Μια πολύ καλύτερη Θύελλα από τον Ακράτητο, με χαμένο πέναλτι και πολλές τελικές φάσεις, δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0 στο δημοτικό γήπεδο της Μαγούλας.

akratitos thiella2

Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Ακράτητου με τον Δημοσπύρο και το Καζατζή.

Όμως η μεγάλη ευκαιρία για την Θύελλα χάθηκε στο 23ο λεπτό, όταν ο Μαργιέτης μπήκε στην περιοχή της ομάδας της Φυλής και κέρδισε το πέναλτι. Ο Χαρακτίδης ανέλαβε την εκτέλεση του και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η ομάδα της Ραφήνας έχασε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία στο 36´ με τον Καζατζή να βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Ντούνη αλλά εκείνος δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα .

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσιγκούλης προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα βάζοντας τους Μουλλάκη, Αθανασόπουλο και Κατσούγκρη και τα κατάφερε.

Η Θύελλα έκανε φάσεις όμως όλες πήγαιναν ή άουτ ή στα πόδια των παικτών του Ακράτητου. Οι φάσεις διαδεχόντουσαν η μία την άλλη ωστόσο καμία δεν κατέληγε στα δίχτυα των γηπεδούχων που σπάνια βρισκόταν στην επίθεση. Το παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν αντικατροπτρίζει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Θύελλα ήταν σε καλύτερη κατάσταση και άξιζε την νίκη.

Θύελλα Ραφήνας : Κατσιούλης, Τσέλιος, Προδρόου, Τασσόπουλος, Σερέτης, Ντούνης, Χαρακτίδης, Γεραγωτέλης(68’Μουλλάκης), Καζατζής, Μαργιέτης(68’Αθανασόπουλος),

Δημοσπύρος(58’Κατσούγκρης)

Στέλιος Ανδρικάκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.