Κύπελλο: “Πράσινη” Θύελλα πέρασε κι από το Λαύριο

Στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., η Θύελλα Ραφήνας επικράτησε 0-1 του Ολυμπιακό Λαυρίου στο γήπεδο του Λαυρίου “Γ.Ραφιάς” και είναι με το… ένα πόδι στον μεγάλο τελικό.

Το μοναδικό τέρμα το πέτυχε ο Ορέστης Κατσούγκρης με σουτ στο 75ο λεπτό του παιχνιδιού μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση μέσα στην άμυνα της ομάδας του Λαυρίου.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς το θέαμα ήταν κακό και από τις δύο πλευρές χωρίς να γίνονται πολλές φάσεις και να δίνεται έμφαση στο δυνατό παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα της Ραφήνας δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και έφτασε σε αυτή την σημαντική νίκη.

Θύελλα Ραφήνας (Τσιγκούλης) :Κατσιούλης, Αράπης, Στάφα (47΄Μουλάκης), Σερέτης, Τσέλιος, Γεραγωτέλης (76΄Ντούνης), Οικονόμου, Ντόσκας, Καζαντζής, Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος (84΄Τασόπουλος).

Ολυμπιακός Λαυρίου: Κύρκος, Σπυρόπουλος(59΄Πάνου),Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Βαφειάδης, Μπουλλάρι, Γκριμέκης, Έλενας(46΄Βελετάκος), Ζούμας (74΄ Παράσχος), Παπαγεωργίου, Βίλα.

Διαιτητής ήταν ο κ.Αντιπαριώτης με βοηθούς τους κ.Δουλγεράκη και Ρούντο.
Η ρεβάνς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας την άλλη Τετάρτη 4 Μαρτίου.

Στο άλλο ημιτελικό ο Ολυμπιακός Αγ.Στεφάνου πέτυχε σπουδαία νίκη στα Γλυκά Νερά επί του Α.Ο.Κορωπίου με 2-0 και πλέον έχει το πάνω χέρι στη ρεβάνς.

Σκόρερ για την ομάδα του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου ήταν οι Βιδάλης 22′, Τσέλας 34′ (πέναλτι).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.