Κύριε Αντιδήμαρχε, κρύβατε το «δημοσιογραφικό» σας έργο πίσω από την ανωνυμία!

Αντί συγνώμης, όχι προς τον κ. Βασιλόπουλο, αλλά προς την κοινωνία Ραφήνας-Πικερμίου, συνεχίζετε θρασύτατα λέγοντας ότι «εσείς στο Pitatenews.gr κοιτάτε τους αναγνώστες στα μάτια». Μέχρι να γίνει το θέμα με το συκοφαντικό πολιτικής φύσεως δημοσίευμα που καταγγείλαμε, δεν τους κοιτάζατε καθόλου κ. Κοκκόλη.

Ούτε οι δημοσιογράφοι υπέγραφαν τα άρθρα, ούτε το site ανέφερε ιδιοκτήτη και υπεύθυνο ύλης. Γι αυτό αναγκάστηκε ο Εισαγγελέας και διέταξε την ΕΕΤΤ να δημοσιοποιήσει ποιος βρίσκεται πίσω από το Piratenews.
Ακόμα και σήμερα που συμπληρώσατε τον ιδιοκτήτη, παραπλανάτε με το Melon OE, αντί της επωνυμίας «Σπ.Κοκκόλης ΟΕ. (με διακριτικό τίτλο MELON)».

Κύριοι, η καταγγελία του κ. Βασιλόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο αναφερόταν μόνον στο ανήθικο του θέματος. Είναι ανήθικο και κοινωνικά κατακριτέο, ένας αντιδήμαρχος της Δημοτικής μας Αρχής να λειτουργεί ένα ειδησεογραφικό site, να εκθειάζει το έργο της δημοτικής αρχής και να συκοφαντεί με πολιτικά δημοσιεύματα μέλη της αντιπολίτευσης κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία.

Είναι κατακριτέο για εσάς προσωπικά και για όσους εκ της Δημοτικής Αρχής το γνώριζαν και το αποδέχονταν. Είναι τόσο κατακριτέο που εσείς οι ίδιοι είχατε διαλέξει την ανωνυμία.

Δύναμη Ανάπτυξης
Επικεφαλής Ανδρέας Βασιλόπουλος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.