Μαθήματα Γερμανικών στη… Σιβηρία!

Σίριαλ έχει γίνει το θέμα με την θέρμανση στο κτίριο της Βιβλιοθήκης. Τα μαθήματα Γερμανικών παραδίδονται σε πολικές συνθήκες!

Το έχουμε γράψει και το έχουμε επισημάνει επανειλημμένως από τούτο δω το σάϊτ, αλλά τελικά παρά τις προσπάθειες του Δήμου και ειδικά του Δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη δεν υπάρχει περίπτωση απ ότι φαίνεται να γίνουν τα μαθήματα υπό κανονικές συνθήκες. Και δεν αναφέρομαι στα βασικά που δεν υπάρχουν, μιλάω για το πιο βασικό: το θέμα της θέρμανσης,

mathima german2

Δεν θα είχαμε ασχοληθεί ξανά, αν σήμερα (12/2) δεν μας έστελναν τρεις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος, με την εξής σημείωση:

«Στις αίθουσες επικρατούν πολικές θερμοκρασίες με τα όποια θερμαντικά μέσα να μην είναι αρκετά να καλύψουν το χώρο. Η μόνη αίθουσα με πραγματική θέρμανση είναι αυτή που κάθεται ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης. Αν μπορείτε κάντε κάποια δημοσίευση μήπως και ευαισθητοποιηθεί κανείς και αλλάξει κάτι».

mathima german3

Να υπενθυμίσουμε πως τα μαθήματα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη 11.00-14.00) και το αερόθερμο που βλέπετε στις φωτογραφίες το έφερε από το σπίτι της η έγκυος και κάποιος άλλος έφερε την μπαλαντέζα!

Πάντως και σε άλλη αίθουσα που μεταφέρθηκαν για καλύτερα και υπήρχε θέρμανση, έπαθε βλάβη το αιρκοντίσιον με αποτέλεσμα να πάνε αλλού.

Στα… παγωμένα!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.