Νέα βουτιά θανάτου στο λιμάνι της Ραφήνας!

Βουτιά θανάτου επιχείρησε άγνωστος 70χρονος άνδρας το απόγευμα στο λιμάνι της Ραφήνας, όταν πήρε φόρα με το αυτοκίνητό του και βούτηξε στη θάλασσα με σκοπό να βάλει τέλος της ζωής του.

Είναι το δεύτερο κρούσμα που συμβαίνει στο λιμάνι της Ραφήνας μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. θυμάστε αρχές Ιουνίου που ένας νεαρός άνδρας αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο.

Σήμερα έγινε ακριβώς το ίδιο.

Ήταν πέντε παρά το απόγευμα όταν ο οδηγός του γαλάζιου Χιουντάι πήρε φόρα απότομα και βούτηξε στα νερά του λιμανιού.

Αμέσως βούτηξε άνδρας του λιμενικού σώματος να το σώσει και σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου για να τον απεγκλωβίσει, ο οδηγός κρατούσε ερμητικά κλειστές τις πόρτες μην θέλοντας να βγει!

Μετά από όλα αυτά το μοιραίο δεν απεφεύχθη και ο οδηγός του Χιουντάι ανεσύρθη νεκρός, από στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, μέσα από το αυτοκίνητό του.

Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο “ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ” Γενικό Νοσοκομείο Αττικής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, πρόκειται για 70χρονο ημεδαπό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανό.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.