Νέο επεισόδιο στην κόντρα Βασιλόπουλου – Δήμου με 4 επίκαιρες ερωτήσεις

Μέρα με τη μέρα μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ του Βασιλόπουλου και του Δήμου. Κι από ότι φαίνεται η κόντρα τους θα έχει πολλά επεισόδια.
Να θυμίσουμε εδώ ότι ο «πόλεμος» ξέσπασε προ ημερών όταν ο ΔΟΠΑΠ έκανε έξωση στον κ. Βασιλόπουλο από την «Αρετούσα». Ακολούθησαν οι γνωστές αντιδικίες και τα εξώδικα.

Στα… φρέσκα τώρα. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης» και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Βασιλόπουλος περνά στην αντεπίθεση και με 4 επίκαιρες ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη του ζητά να απαντήσει εντός «εύλογου χρονικού διαστήματος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Όσο για την δική μας εύλογη απορία γιατί στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο δεν έκανε ούτε μία ερώτηση, ο ίδιος απαντά ότι: “Κατανοώ ότι τα περισσότερα δεν είναι δυνατόν να απαντηθούν εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, γι αυτό και δεν τα υπέβαλα χθες κατά τη συνεδρίασή μας, αναμένω όμως τις απαντήσεις σας σε εύλογο χρονικό διάστημα”.

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου ο κ. Βασιλόπουλος αναφέρει τα εξής:

Κύριε Δήμαρχε,

θέλω να σας υποβάλλω ορισμένες ερωτήσεις που αφορούν τον Δήμο μας και συγκεκριμένα επί των παρακάτω επίκαιρων θεμάτων.

1) Ο Δήμος θα πληρώσει σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για τον μήνα Δεκέμβριο 2014, το ποσό των 1.285 ευρώ. Θα ήθελα να με ενημερώσετε πόσα και ποια είναι τα άτομα που κάνουν χρήση κινητής τηλεφωνίας και συμπεριλαμβάνονται στον λογαριασμό αυτό.

2) Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι ο Δήμος μας κατόρθωσε να δώσει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Παρακαλώ να με ενημερώσετε εάν αυτό έγινε στα πλαίσια επιδοτούμενου προγράμματος (όπως έγινε για δεκάδες Δήμους της χώρας μας) ή στα πλαίσια συμφωνίας με ιδιωτική εταιρεία και εάν πρόκειται για το δεύτερο θα παρακαλούσα να παραλάβω αντίγραφο αυτής.

3) Στον πρόχειρο διαγωνισμό προμήθειας τροφής ζώων, καλούνται οι υποψήφιοι προμηθευτές, που θα φέρουν ιδιοχείρως την προσφορά τους, να καταθέσουν το φάκελο την Τετάρτη 11/02/2015 μεταξύ ώρας 10:15 και 10:30. Θεωρώ ότι δυσκολεύουμε τους προμηθευτές, ειδικά για μία προμήθεια που ο Δήμος δυσκολεύεται να βρει ανάδοχο. Υπήρχε συγκεκριμένος λόγος;

4) Σε συζήτηση για την οδική ασφάλεια των μαθητών στα νέα σχολεία του Πικερμίου, είχε ειπωθεί, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο του Τοπικού Πικερμίου, ότι ο Δήμος έχει τα χρήματα, αλλά αδυνατεί να βρει σιδερά για να αναλάβει να φτιάξει σχάρες κατά μήκος της οδού Αδαμοπούλου. Επειδή αυτό, ειδικά στην εποχή μας, ακούγεται περίεργο, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε, διότι ακόμα οι γονείς στο Πικέρμι ανησυχούν.

Κατανοώ ότι τα περισσότερα δεν είναι δυνατόν να απαντηθούν εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, γι αυτό και δεν τα υπέβαλλα χθες κατά τη συνεδρίασή μας, αναμένω όμως τις απαντήσεις σας σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Με εκτίμηση,
Καθηγ. Ανδρέας Βασιλόπουλος
Επικεφαλής συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης»
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.