Νίκος Σολδάτος: Η Τριγλία διδάσκει και πολιτισμό

Η στήλη «ΔΗΛΩΣΕΙΣ» της επίσημης ιστοσελίδας της Τριγλίας Ραφήνας φιλοξενούν αυτή την εβδομάδα τον Νίκο Σολδάτο. Έναν δυνατό και ελπιδοφόρο αμυντικό, δημιούργημα των τμημάτων υποδομών της Τριγλίας.

Καλησπέρα Νίκο. Πως είδες το παιχνίδι με την Αναγέννηση Ιεράπετρας;

Καλησπέρα. Το παιχνίδι με την Ιεράπετρα ήταν ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, στο οποίο θέλαμε τη νίκη για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Ο λόγος που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, πιστεύω ότι είναι πως μας βγήκε όλη η κούραση της χρονιάς και δεν είχαμε καθαρό μυαλό, καθώς το κλίμα του παιχνιδιού χαρακτηριζόταν από νευρικότητα.

Σαν νέος αθλητής ποια είναι η γνώμη σου που στα τελευταία παιχνίδια χρησιμοποιούνται στην ανδρική ομάδα, αθλητές από την ομάδα εφήβων της Τριγλίας;

Είμαι πολύ χαρούμενος που στα τελευταία παιχνίδια δίνονται ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά όπως και εγώ, καθώς αυτό δείχνει την πολύ σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών της Τριγλίας Ραφήνας.

Είπες και προηγουμένως ότι προέρχεσαι από τις ακαδημίες της Τριγλίας. Θα προέτρεπες να γραφτούν νέα παιδιά στα τμήματα υποδομών της Τριγλίας;

Όπως προανέφερα, η δουλειά και η λειτουργία στις ακαδημίες είναι πολύ σωστή. Σίγουρα θα ωθούσα νέα παιδιά να γραφτούν, γιατί η Τριγλία, εκτός από σωστό και σύγχρονο ποδόσφαιρο, διδάσκει και πολιτισμό.

Τι ελπίζεις και εύχεσαι για σένα, σε σχέση με την Τριγλία και το ποδόσφαιρο;

Από μικρός ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως η Τριγλία μπορεί να γίνει το σκαλοπάτι μου για το επόμενο βήμα. Ωστόσο πριν γίνει αυτό, θα ήθελα πάρα πολύ να διακριθεί η Τριγλία, να πάει πιο ψηλά, με εμένα βασικό στην ομάδα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.