Ούτε η βροχή σταμάτησε το Καρναβάλι της Ραφήνας!

Είναι δυνατόν μια βροχή να βάλει… φρένο ή να κόψει την δίψα του κόσμου της Ραφήνας να γλεντήσει το καρναβάλι;

Οι Ραφηνιώτες και οι Ραφηνιώτισες πήραν τα παιδιά τους και έδωσαν το παρόν κανονικά στην παρέλαση του καρνάβαλου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι τίποτα δεν τους σταματά. Τραγούδι, χορός, γλέντι συνοδεία βροχής. Φυσικά δεν μπορούσε να απουσιάσει ο «Βασιλιάς» του Καρναβαλιού της Ραφήνας Γιάννης Γαλάτης.

galatis

Μόνο που η βροχή στέρησε από τον Γιάννη να τραγουδήσει τον…. «ύμνο», το τραγούδι που όλοι αγαπήσαμε το «Ασπρονήσι». Δεν πειράζει Γιάννη, η καλή διάθεση και η θετική ακτινοβολία που εκπέμπεις μας αρκεί…

palpatzis doubitsas pistikidis chanoumis

Παρόντες από την Δημοτική Αρχή ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας. Παρούσα όμως ήταν και η βουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου.

gerasimidou

Την παρέλαση ξεκίνησαν οι Παιδικοί Σταθμοί Ραφήνας – Πικερμίου «Φιλ. Καβουνίδης», ακολούθησε το 1ο Κι 4ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας, ο Παλαιστικός Σύλλογος με τον «Δούρειο ίππο» (του κ. Ντίνου) και μπροστάρη τον Βασίλη Κολλάρο και τα «παιδιά» του, στη συνέχεια το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, μετά το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού με σήμα κατατεθέν μια σκηνή και σλόγκαν «Ελάτε να πάρουμε τα βουνά» και το «κλου» της παρέλασης ο ανυπέρβλητος Γιάννης Γαλάτης. Φυσικά πολλοί γονείς και παιδιά που ντυμένοι Μασκαράδες έδωσαν μια διαφορετική νότα στην όλη εκδήλωση. Όπως και οι «ομπρελοφόροι» που… έγραψαν ιστορία. Θεϊκή ατάκα από τα δύο παιδιά που παρουσίασαν την παρέλαση. Εκεί και ο Γιώργος Χανούμης με την Ανθή, τα παιδιά από το «Πρότυπο». Πάντα παρόντες σε όλες τις εκδηλώσεις. Το γλέντι συνεχίστηκε στην Πλατεία και μετά στις… καφετέριες. Έτσι να γίνεται και τζίρος στα μαγαζιά της Ραφήνας!

1 4 dimotiko

palaistikos

soma odigismou

pistikidis ekfonites

Τα γκρουπ που συμμετείχαν βραβεύτηκαν στο τέλος της παρέλασης από τον Δήμαρχο Βασ. Πιστικίδη και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γιώργο Δουβίτσα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο φωτορεπορτάζ

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.