Ο Α.Γ.Σ Πρωτέας Ραφήνας έχει τους δικούς του «θεούς» στο Gods Of War 6

Στις 29 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή, στην επαγγελματική βραδιά Gods Of War 6, στο Αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, ο Α.Γ.Σ Πρωτέας Ραφήνας δίνει δυναμικό παρόν με δυο αθλητές που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των καλύτερων αθλητών στην Ελλάδα.

Στους εναρκτήριους αγώνες του Part 2 του GODS OF WAR 6 ο Χρήστος Κίτσος του Πρωτέα Ραφήνας θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Κούτρα σε έναν αγώνα Κ-1 στα 70 kg, 3×2.

koutras kitsios

Στο main event της βραδιάς ( με τηλεοπτική κάλυψη ) ο Βίκτωρας Τοσλούκο του Πρωτέα Ραφήνας θα αγωνιστεί εναντίον του Στέφανου Κωνσταντελόπουλου σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι K-1 στα 81,5 kg , 3×3. Ο Βίκτωρας Τοσλούκο είναι παλιός γνώριμος στο Gods of War , αφού έκανε τα πρώτα του βήματα στο ρινγκ των θεών του πολέμου. Από τότε μέχρι σήμερα, ακολουθεί μια σταθερή επιτυχημένη πορεία .

victoras stefanos

Ο αγώνας αυτός αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την στιγμή που ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί για τον επαγγελματικό τίτλο ISKA Hellas (στο GODS OF WAR 7), με αντίπαλο των Αλέξανδρο Γιαννόπουλο, ο οποίος και κατέχει τη ζώνη.

Και οι δύο αθλητές του Πρωτέα Ραφήνας ανήκουν στο τμήμα Kick Boxing που έχει δείξει από πολύ νωρίς τα επιτυχημένα σημάδια του και τώρα βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους που διακρίνονται σε Πανελλήνια διασυλλογικά πρωταθλήματα και επαγγελματικές βραδιές με μόνο μέλημα του να εκπληρώσει τους στόχους που βάζουν οι αθλητές του. Μέχρι σήμερα άλλωστε το έχει αποδείξει!

Προπονητής και των δύο αθλητών είναι ο Αποστόλης Πολυχρονάκης.

kitsos polyxr victor

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και γίνεται από το Σύλλογο του Πρωτέα (Ευβοϊκού 37, Ραφήνα).

tickets

Σας καλούμε να απολαύσετε τους συντοπίτες σας και να ανακαλύψετε την μαγεία του αθλήματος που έτσι μόνο διδάσκετε στη σχολή του Πρωτέα Ραφήνας

poster

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.