Ο Βασίλης Μάντζης στο στόχαστρο ομάδων από τη Σούπερ Λιγκ!

Μόλις τελειώνει το πρωτάθλημα αρχίζει η μεταγραφολογία. Αυτό είναι ο κανόνας του καλοκαιριού. Ένα από τα σίριαλ λοιπόν που θα παρακολουθήσουμε το φετινό καλοκαίρι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι κι αυτό της μεταγραφής ή μη μεταγραφής του Βασίλη Μάντζη, του επιθετικού της Τριγλίας. Ο νεαρός φορ έχει γίνει «μήλο της έριδος» για πολλές ομάδες.

Ναι καλά το διαβάσατε… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, έχουν έρθει πολλές προτάσεις στα γραφεία των κιτρινόμαυρων και μάλιστα από ομάδες της Σούπερ Λιγκ και της Φουτμπολ Λιγκ!

Το φλερτ για τον Μάντζη έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες, με την λήξη σχεδόν του πρωταθλήματος, είναι έντονο κι αναμένεται να μας απασχολήσει όλη τη μεταγραφική περίοδο.

Άλλωστε για τον νεαρό επιθετικό είχαν εκφραστεί με θετικά λόγια κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος πολλοί παράγοντες, ομάδων που βρέθηκαν να παίζουν αντίπαλοι με την Τριγλία.

mantzis

Γι αυτό είχε φροντίσει και ο Βασίλης με τις εμφανίσεις του και τα όμορφα γκολ που είχε πετύχει. Δεν ήταν κρυφό το ενδιαφέρον και μάλιστα όχι σε φιλολογικό επίπεδο, του Κισσαμικού δια μέσου του ισχυρού άνδρα της κρητικής ομάδας, μετά τον αγώνα της Τριγλίας στο Νησί. Και δεν ήταν η μοναδική φορά. Κι άλλες φορές ο «μικρός» είχε μπει στο… μάτι ομάδων, προπονητών και παραγόντων.

Αυτή τη φορά όμως το… παιχνίδι χόντρυνε αφού μπήκαν στον χορό της διεκδίκησης του, ομάδες με δυνατό brand name και με βαριά φανέλα.

Την πόρτα της Τριγλίας σύμφωνα με δικές πληροφορίες, έχουν χτυπήσει ομάδες από την κορυφαία διοργάνωση της χώρας αλλά και από την Φουτμπολ Λιγκ. Που σημαίνει ότι η αξία του παίκτη στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου έχει limit up. Αυτό που μένει είναι να δούμε ποιες είναι οι απαιτήσεις της νέας διοίκησης της Τριγλίας.

mantzis2

Σύμφωνα πάντα με τις δικές μας πληροφορίες, εάν η πρόταση είναι καλή για το σωματείο, θα τεθεί επί τάπητος στο συμβούλιο και θα πάρουν μια απόφαση.

Εξελίξεις πάντως θα έχουμε οσονούπω. Πέρα από το συμβούλιο που είναι σήμερα (18.00) και αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας, η διοίκηση «τρέχει» πολλά θέματα και αναμένονται ειδήσεις.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.