Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου προσκαλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι

topografiko

Σας είχαμε ενημερώσει εδώ για την ανάρτηση της πράξης εφαρμογής στο Κόκκινο Λιμανάκι, που κατάφερε να φέρει η νέα διοίκηση του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Σε συνέχεια των παραπάνω ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου προσκαλεί τους κατόχους ή νομείς των ακινήτων που βρίσκονται στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας να προσέλθουν στο δημαρχείο προκειμένου να λάβουν γνώση των επίγειων Τοπογραφικών και Κτηματογραφικών Διαγραμμάτων.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΚΥΡΙΩΝ Η ΝΟΜΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ –ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Έχοντας υπόψη:
1. το άρθρο 3 του Ν.Δ. της 17 Ιουλ./16 Αυγ. 1923 : Περί σχεδίων πόλεων, κωμών και συνοικισμών του Κράτους και οικοδομής αυτών
2. την παρ.4γ του άρθρου 2 της υπ’ αριθμ. 93027/7188/15.11.1994 (ΦΕΚ 877Β’/94) Απόφασης Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ
3. τα εκπονηθέντα επίγεια Τοπογραφικά και Κτηματογραφικά Διαγράμματα, τα Σχέδια και τους Πίνακες της Ανασύνταξης της Πραξης Εφαρμογής και το Σχέδιο και τους Πίνακες της Πράξης Αναλογισμού της περιοχής «Κόκκινο Λιμανάκι» του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

Τους φερόμενους κυρίους ή νομείς των ακινήτων που βρίσκονται στην περιοχή «Κόκκινο Λιμανάκι» Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου να προσέλθουν στο Δημαρχείο Ραφήνας Πικερμίου, Αραφανηδών Αλών 12, Ραφήνα, τις εργάσιμες ημέρες από τις 9.00 έως τις 13.00, από την 26η/1/2015 και για 15 ημερολογιακές ημέρες, προκειμένου να λάβουν γνώση των επίγειων Τοπογραφικών και Κτηματογραφικών Διαγραμμάτων, των Σχεδίων και Πινάκων του Γ΄Κεφαλαίου της Ανασύνταξης της Πράξης Εφαρμογής, καθώς του Σχεδίου και των Πινάκων Αναλογισμού και να υποβάλλουν δηλώσεις ιδιοκτησίας και τυχόν ενστάσεις.

Ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ.
Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου

Π. Καλφαντής
Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.