Ο εγγονός του Αλέφαντου παίζει μπάλα στη Ραφήνα!

Πολλοί τον έχουν δει να αγωνίζεται με την φανέλα της Θύελλας Ραφήνας, λίγοι όμως ξέρουν ότι ο Νικόλας Αλέφαντος είναι εγγονός του πολύ γνωστού προπονητή Νίκου Αλέφαντου που έχει περάσει από τον πάγκο πολλών ομάδων.

Ο Νικόλας αγωνίστηκε στη Θύελλα στις μικρές κατηγορίες και την περίοδο που τελείωσε έπαιξε με τον Αετό Πικερμίου.

n alefantos3

 

Ο παππούς του σε όλες σχεδόν τις συνεντεύξεις τον μνημονεύει. Σε μία από αυτές έχει πει ότι: «Ο γιος μου δεν την αγαπούσε πολύ την μπάλα, δεν ήταν και γρήγορος, τον πήγα στον Πανελλήνιο μπας και αλλά δεν έκανε και τον έστειλα για γράμματα. Ο εγγονός μου ο Νικόλας όμως, συνονόματος, είναι πολύ καλός. Είναι 16 χρονών και παίζει σε όλες τις θέσεις στα χαφ. Είναι γρήγορος ψηλός ξερακιανός, τον δουλεύω όμως θέλω να του βάλω μερικά κιλά… Είναι πολύ καλός και πιστεύω ότι θα γίνει πολύ καλός».

n alefantos2

Ο Νικόλας Αλέφαντος μαζί με τον Γιώργο Αράπη

Ενώ έχει γραφτεί ότι ο προπονητής στον ελεύθερό του χρόνο γυμνάζεται και ακολουθεί διατροφή ενώ επιβλέπει την προπόνηση του εγγονού του, που φέρει το όνομά του, και αγωνίζεται στη Θύελλα Ραφήνας. «Βεβαίως, τον επιβλέπω και τον προπονώ. Είναι καλός παίκτης. Θα δούμε πως θα τα πάει όμως, έχει μέλλον ακόμη» τονίζει…

n alefantos4

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.