Ο «Εθνικάρας» ακούστηκε (πάλι) σε όλη την Ραφήνα!

ethnikaras

Ο γνωστός ανά το πανελλήνιο (και ανά τον κόσμο) «Εθνικάρας» κοινώς Γιάννης Μαντζουράνης έδωσε το παρών (είναι δυνατόν να το έχανε;) και στο σημερινό παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας στο γήπεδο της Ραφήνας.

Ο αγαπημένος φίλαθλος όλων των ελλήνων με την χαρακτηριστική φωνή του και παρά τα 81 χρόνια του, όπως ο ίδιος μας αποκάλυψε την ηλικία του, ήταν το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα. Ντυμένος στην τρίχα με το κοστούμι του και την ωραία γραβάτα του φωτογραφήθηκε με όλο τον κόσμο, μια και είναι γνωστή η λατρεία που έχουν όλοι στο πρόσωπό του.

Έτσι λοιπόν δεν… γλίτωσε από τον φωτογραφικό φακό του irafina.gr όπου τσάκωσε τον «Εθνικάρα» με τον Νίκο Γκαραβέλα, τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό (και αδελφό του Γιάννη Γκαραβέλα του Γεν. Αρχηγού των κιτρινόμαυρων), την μόνιμη πια γιατρό των εντός έδρας αγώνων της Τριγλίας Δήμητρα Λαμπαρού, τον Γιώργο Σταμπέλο μέλος του ΔΣ της ομάδος, τον αρχηγό της Τριγλίας Γιάννη Χρυσάφη και άλλους πολλούς.

giannis nikos garavelas

ethikaras giatros

stampelos ethnikaras ioannou

ethikaras chrysafis

ethnikaras babis

Πέρα από τον «Εθνικάρα» την πειραιώτικη ομάδα ακολούθησαν και καμιά πενηνταριά φίλοι της ομάδας όπου έδωσαν το παρόν στο γήπεδο της Ραφήνας παρακολουθώντας τον αγώνα από την εξέδρα των φιλοξενούμενων.

opadoi ethnikou

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο άτυχος της φετινής χρονιάς Δημήτρης Σταμπέλος, ο οποίος μέρα με τη μέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο. Ο Δημήτρης ως γνωστόν έκανε επέμβαση στο πόδι του (χιαστούς) και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει σιδερένιος με την φανέλα της Τριγλίας, την επόμενη περίοδο.

dimitris stampelos

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.