Ο Καραμανλής με τον Αλέκο και την Αλίκη σε πρόσκληση γαλάζιων στην Ραφήνα (νέες πληροφορίες)

Καμιά δεκαριά γαλάζιοι βουλευτές έκαναν το τραπέζι στον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή την Πέμπτη το βράδυ στην ταβέρνα “Αναμνήσεις” στη Ραφήνα.

Στην αρχή εμφανίστηκαν στο τραπέζι βιολογικό τσίπουρο και λευκό κρασί από τη Θεσσαλία. Εν συνεχεία η Μαρία Αντωνίου παρουσίασε δύο ταψιά με χειροποίητη τυρόπιτα και σπανακόπιτα. Ο βουλευτής Αρτας Γ. Στύλιος έφερε από τον Αμβρακικό πέστροφες και χέλια. Εν συνεχεία εμφανίστηκαν διάφορα λαχταριστά λουκάνικα, ο κ. Κοψαχείλης έφερε τον λαγό στιφάδο, αλλά το τσιμπούσι δεν τελείωσε εκεί.

Έκανε την εμφάνισή της και η… προβατίνα σερβιρισμένη με κριθαράκι και το δείπνο ολοκληρώθηκε με μπακλαβάδες, γαλακτομπούρεκο, ραβανί και (για να χωνέψουν) «χτύπησαν» και από ένα γιαούρτι με μέλι.

Όταν ερχόταν η συζήτηση στα πολιτικά ο κ. Καραμανλής την έκοβε αμέσως: «Ηρθαμε εδώ να περάσουμε καλά. Μία φορά την εβδομάδα βγαίνω έξω, τις άλλες όλο μαρούλια τρώω» τους έλεγε χαμογελώντας.

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

Ο πρώην πρωθυπουργός πήγε στην ταβέρνα φέρνοντας μαζί του και τα δίδυμα, τον Αλέκο και την Αλίκη. Έλεγε μάλιστα ότι ήταν υπερήφανος γιατί ο μικρός Αλέκος πρώτευσε στις εξετάσεις στα γερμανικά και συγκέντρωσε 77 με άριστα το 80.

Εν συνεχεία είπε (όπως το συνηθίζει) μερικά ανέκδοτα και τους διηγήθηκε ιστορίες από το παρελθόν. Έτσι οι βουλευτές που τον άκουγαν με προσοχή πληροφορήθηκαν ότι κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας κινδύνευσε με ένα μικρό ελικοφόρο ιδιωτικό αεροπλάνο το οποίο προσπαθούσε να προσγειωθεί στη Λέρο. Ηταν, τους είπε, τόσο δυνατός ο άνεμος που έδωσε εντολή στον πιλότο να γυρίσει πίσω, αλλά αυτός με την τρίτη προσπάθεια κατάφερε και το προσγείωσε.
Τους περιέγραψε μία άλλη προεκλογική εκστρατεία (του 2004), όπου επέστρεφε με πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσους σταθμούς τη Καστοριά, τη Λαμία, τη Λιβαδειά και πόσο κουρασμένος ήταν αλλά η αγάπη και οι εκδηλώσεις του κόσμου τον «ντοπάρισαν» (έτσι ακριβώς το είπε).

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ

Τους είπε πώς γνώρισε τη Νατάσα και το πρώτο ραντεβού τους ως αρραβωνιασμένοι πλέον ότι το έκαναν στο… γήπεδο σε έναν αγώνα Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ, όπου έψαχνε να βρει εάν είναι ή όχι «μαύρη γάτα» επειδή με το καλημέρα οι ΠΑΟΚτζήδες έβαλαν δύο γκολ και η Νατάσα ήταν με τον ΠΑΟΚ. Τελικά αποδείχθηκε, όπως έλεγε, αθώα, αφού ο αγώνας έληξε 2-2. Εδειχνε ευχαριστημένος από τον πρόσφατο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, επειδή παρήλασαν μπροστά του για να τον χαιρετήσουν παλαιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ήτοι Δομάζος, Κωνσταντίνου, Οικονομόπουλος και άλλοι.

karamanlis gipedo pao

Από τον “Βηματοδότη”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.