Παιδικό θέατρο από τον σεφ του Σεφερλή!

Κάθε Σάββατο από τις 10 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen θα ανεβαίνει η παιδική θεατρική παράσταση «Η παρέλαση των φρούτων», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Σοφίας Τσιάμη και του Ανδρέα Λαγού.

Τα παιδιά που θα δουν την παράσταση θα έχουν τη δυνατότητα σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση να μάθουν μέσα από τους απολαυστικούς και πρωτότυπους διαλόγους της παράστασης την αξία των φρούτων στη διατροφή μας!

H υπόθεση της παράστασης:

Kάποτε, στο παρελθόν ή και στο μέλλον, κάπου κοντά ή απίστευτα μακριά… έγινε κάτι τρομερό! Δυο πριγκιπόπουλα έτσι ξαφνικά αποφάσισαν να μην ξαναδοκιμάσουν φρούτα!!! Θα κατορθώσουν ο βασιλιάς και η βασίλισσα να πείσουν τον πρίγκιπα Μηλαστέριο και την πριγκίπισσα Ροδοφεγγαρένια να αλλάξουν γνώμη; Θα αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη διατροφική συνωμοσία; Ένα μοσχομυριστό φρουτοπαραμύθι για την αξία των φρούτων στη διατροφή μας, που όχι μόνο διαβάζεται, αλλά χάρη στις συνταγές του Ανδρέα Λαγού τρώγεται κιόλας…

seferlis34
Ο Ανδρέας Λαγός δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο σεφ που γνωρίσαμε με την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή στην πρωινή εκπομπή του Mega, “ΜEGA με μία”.

Σύμφωνα με το zwpallini.gr, η παράσταση ξεκινάει στις 12:00, διαρκεί 45 λεπτά και η είσοδος είναι δωρεάν

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.