Παλαιστικός Σύλλογος: Δύο μέρες τρελό ξεφάντωμα !

Η μία μέρα δεν ήταν αρκετή! Για αυτό και οι αποκριάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου κράτησαν ένα διήμερο.

palaistikos giorti1

Ναι καλά το ακούσατε. Με πολύ μεγάλο κέφι, χαρά και επιδείξεις ρυθμικής ομαδικών και ατομικών προγραμμάτων την Πέμπτη – (Τσικνοπέμπτη) 12 και Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν οι αποκριάτικες γιορτές των τμημάτων του Παλαιστικού Συλλόγου. Και έγιναν δυο πάρτι γιατί τα παιδιά που συμμετείχαν είναι τόσα σε αριθμό, που δεν υπάρχει ένας ικανός χώρος να φιλοξενήσει τον Παλαιστικό στην Ραφήνα και στα Περίχωρα.

palaistikos giorti2

Οι μικρές αλλά και οι μεγάλες αθλήτριες κατέπληξαν με τις χορευτικές τους ικανότητες και με την μαεστρία τους στις ασκήσεις ρυθμικής, καταχειροκροτήθηκαν από γονείς και φίλους και μετά τίμησαν τον πλούσιο μπουφέ, που ετοίμασαν οι μαμάδες των παιδιών.

palaistikos giorti3

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τους γονείς για τις προσφορές τους, τον Μάριο Διαγγελάκη Cafe Bar Diangelo για τη φιλοξενία και όλους τους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία των εκδηλώσεων.

palaistikos giorti4

Επόμενη εκδήλωση, η Αποκριάτικη Παρέλαση στη Ραφήνα την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 4 το απόγευμα, ραντεβού με τον Μίκι και τη Μίνι!

Δείτε το παρακάτω βίντεο

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.