Τεράστιο διπλό στον Κρουσσώνα η Τριγλία (1-2)

Τη νίκη με σκορ 1-2 πανηγύρισε μέσα στον Κρουσώνα η Τριγλία Ραφήνας επικρατώντας με σκορ 1-2 του ΠΑΟΚ και εξασφάλισε την παραμονή της στην Γ΄Εθνική, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. 

Η Τριγλία αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ και στην πρώτη φάση που της δόθηκε στο ματς στο 4ο λεπτό, άνοιξε το σκορ όταν από μπαλιά του Ζέκιο ο Βεστάκης έκανε το 0-1, σε μία φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και στο 19′ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1. Στο 22′ απείλησε ξανά η Τριγλία με ένα φάουλ του Χρυσάφη το οποίο πέρασε άουτ. Στο 30′ ο Κότσι έπιασε ένα ωραίο σουτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κόλλια.

Στο 32′ ο Ζέκιο έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει σε κόρνερ. Στο 35′ δημιουργήθηκε ακόμα μία ευκαιρία από πλευράς Τριγλίας με τον Μάντζη να σουτάρει αλλά τον Κόλλια να αποκρούει ενώ την ίδια κατάληξη είχε το φάουλ του Χρυσάφη στο 45′.

Στην επανάληψη η Τριγλία ξεκίνησε όπως και στο πρώτο ημίχρονο αιφνιδιάζοντας τον ΠΑΟΚ με ένα απευθείας φάουλ του Χρυσάφη στο 46′ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κόλλια κάνοντας το 1-2.

Στο 57′ ο Σκουτέλης έπιασε ένα καλό σουτ χωρίς όμως να βρει στόχο ενώ στο 71′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την Τριγλία να κάνει το 1-3 με τον Μάντζη να πιάνει ένα πλασέ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κόλλιας, Μασέλης, Κρίτσας, Γκαλίτσιος, Φυσαράκης, Ταβλαδωράκης (80′ λτρ Χαρίσης), Μαυρομάτης, Σκουτέλης (76′ Γκίκας), Βαρούχας, Μπάτσι (58′ Βατσινάς), Τριανταφύλλου

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ; Παππάς, Σολδάτος, Μείμάρογλου, Κότσι, Τσέπας, Σκαφίδας, Βατίστας, Μάντζης, Βεστάκης, Χρυσάφης, Ζέκιο

Πηγή: www.grandsport.gr

Δείτε τα σημερινά αποτελέσματα όλων των αγώνων στον όμιλο της Τριγλίας και την βαθμολογία μετά την 24η αγωνιστική εδώ

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.