Πρωταθλήτρια του τζούντο η Σπ. Αντωνίου του Πρωτέα Ραφήνας

Η Σπυριδούλα Αντωνίου του ΑΓΣ Πρωτέα Ραφήνας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζούντο στην κατηγορία -33 κιλών που έγινε στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων .

antoniou4

Συγκεκριμένα οι τέσσερις πρώτες της κατηγορίας είναι:
-33 κιλά
1. Σπυριδούλα Αντωνίου (ΑΓΣ Πρωτέας Ραφήνας)
2. Ελένη Εφραιμίδου (Sakura Κατερίνης)
3. Αναστασία Δήμα (ΑΟΝ Αργυρούπολης)
3. Στέλλα Μαρία Τακαντζιά (ΓΑΣ Ίκαρος)

antoniou3

Όσον αφορά το πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων Β έγινε παρουσία του Τζούλιου Συναδινού, συμβούλου του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή αλλά και του Ιωάννη Δρίβα, υπεύθυνου τομέα αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Συναδινός είχε πολύωρη συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΟ Τζούντο, Γιάννη Καφενταράκη, αλλά και τον εθνικό προπονητή, Νίκο Ηλιάδη, σχετικά με το «παρών» αλλά και το μέλλον του ελληνικού τζούντο αλλά και την κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται ο ελληνικός αθλητισμός σχεδόν 1.5 χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

antoniou2

Στο αγωνιστικό κομμάτι πρώτευσαν ο Πόντος Αμπελοκήπων (έφηβοι), ΑΟΝ Αργυρούπολης (νεάνιδες) και Αστραπή Πετρούπολης (κορασίδες Β’), ενώ στους παίδες Β’ ισοβάθμισαν στην πρώτη θέση οι ΑΣ Ντινάμο Αττικής και Όλυμπος Μουδανιών.

tolias antoniou

Η Σπ. Αντωνίου μαζί με τον δάσκαλο Judo του Α.Γ.Σ Πρωτέα Ραφήνας Ν. Τόλια 

Στη συνολική κατάταξη παίδων-κορασίδων Β’ η πρώτη θέση κατέληξε στην Αστραπή Πετρούπολης με 3 χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο, ενώ ακολούθησαν Sakura Κατερίνης (1-1-3) και ΑΟΝ Αργυρούπολης (1-1-3).Στην αντίστοιχη κατάταξη των εφήβων-νεανίδων πρώτευσε ο Φίλιππος Αμυνταίου με 4 χρυσά, ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα μετάλια, ενώ ακολούθησαν οι Πόντος Αμπελοκήπων (4-1-0) και ΑΕ Πετρούπολης (1-2-0).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.