Ροζ σκάνδαλο! Οι φίλοι του Αλέξις Σάντσεζ τον τράβηξαν sex tape με την σύντροφο του

Άτακτος αποδείχτηκε ο Αλέξις Σάντσεζ ο οποίος προσπάθησε να δείξει LIVE τις ερωτικές του επιδώσεις και στους φίλους του!

santses4

Συγκεκριμένα η πρώην κοπέλα του άσου της Άρσεναλ προχώρησε σε τρομερές αποκαλύψεις αφού ισχυρίζεται ότι ενώ είχε ερωτική συνέρρευση με τον Αλέξις, την ίδια ώρα φίλοι του παίκτη τους βιντεσκοπούσαν χωρίς να το γνωρίζει η ίδια.

santses3

«Πολλοί μπορεί να τον θεωρούν υπόδειγμα, αλλά εγώ τον μισώ και δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ για αυτό που μου έκανε. Εμείς κάναμε σεξ στην κρεβατοκάμαρά μας και δύο φίλοι του ήταν κρυμμένοι στην τουαλέτα και μας βιντεοσκοπούσαν. Μπορεί ο Αλέξις να το βρήκε αστείο, αλλά θα του άρεσε να έκαναν το ίδιο στη μητέρα του ή στην αδερφή του; Είμαι πολύ καλύτερα χωρίς αυτόν και μπορώ να πω ότι σε σύγκριση με τον τωρινό σύντροφό μου ο Αλέξις ήταν πολύ μέτριος.

Τον διέγραψα από τη ζωή μου και θέλω να ξέρουν όλοι τι μου έκανε διότι είναι ανεπίτρεπτο να συμπεριφέρεσαι έτσι σε μια γυναίκα.Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο στο σεξ. Και γενικά δεν είναι κάποιος ξεχωριστός. Αν δεν ήταν ο Αλέξις Σάντσες, θα περνούσε απαρατήρητος!», δήλωσε η 24χρονη χορεύτρια, η οποία το ίδιο βράδυ αποφάσισε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ.

santses2

Πηγή: pamebala.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.