Σάλος στο διαδίκτυο με την αρετουσάριστη φωτογραφία της Σίντι Κρόφορντ

To όνομά της είναι συνώνυμο της απόλυτης ομορφιάς, ενώ μαζί με δύο, τρία ακόμη κορίτσια της μόδας έχουν κερδίσει τον τιμητικό τίτλο τοπ μόντελ. Αρχικά η διαρροή υποτίθεται πως αφορούσε τη νέα φωτογράφηση της Κρόφορντ για το αμερικανικό Marie Claire. Όπως αποδείχτηκε τελικά, η λήψη αυτή είναι από το 2013, όταν το μοντέλο φωτογραφιζόταν για το μεξικάνικο τεύχος του ίδιου τίτλου.

cindy without photoshop

Διαβάζουμε στο time πως η αντίδραση των υπευθύνων του περιοδικού ήταν αρκετά ήπια και υποστηρικτική. “Γνωρίζαμε ανέκαθεν πως η Κρόφορντ ήταν όμορφη, αλλά βλέποντάς την έτσι (χωρίς ρετούς) μας κάνει να τη λατρεύουμε ακόμη περισσότερο” σημειώνουν.

Η Σίντι Κρόφορντ δεν είναι η πρώτη που έχει πέσει θύμα του αδυσώπητου photoshop, αφού δεκάδες επώνυμες έχουν δει στο παρελθόν πόζες τους να βλέπουν το φως της δημοσιότητας χωρίς την απαραίτητη για το γόητρό τους επεξεργασία. Ο αντίλογος βέβαια έρχεται από εκείνους που υποστηρίζουν πως με την τόσο επιμελή επεξεργασία, οι απλές γυναίκες βλέπουν στα περιοδικά μια διαστρεβλωμένη εικόνα του γυναικείου σώματος, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Απαντώντας στους επικριτές της, η Σίντι έστειλε το δικό της μήνυμα με μια φωτογραφία που ανέβασε ο σύζυγός της στο instagram. Το μοντέλο βρίσκεται σε μια ξαπλώστρα πλάι σε μια πισίνα και αποκαλύπτει το αψεγάδιαστο κορμί της χωρίς ρετούς.

cindi instagram

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.