«Σιδέρωσαν» γυναίκα στη Χαλκίδα: «Με απειλούσαν ότι θα με κάψουν ζωντανή!»

Ένα φρικτό εφιάλτη έζησε η 54χρονη Αργυρώ Σιαράπη, όταν το βράδυ του Σαββάτου και ενώ ήταν σπίτι και κοιμόταν, έπεσε θύμα ληστείας από την αδίστακτη γεωργιανή σπείρα που χτυπά με ένα ιδιαίτερο τρόπο, αφού «σιδερώνει» με πυρακτωμένο σίδερο τα πρόσωπα των θυμάτων της, προκειμένου να τους εκβιάσει να αποκαλύψουν που κρύβουν τα χρήματά τους.

Η κυρία Αργυρώ μιλά αποκλειστικά στο protothema.gr και περιγράφει το φρικτό εφιάλτη που βίωσε: «Ήταν βράδυ περασμένα μεσάνυχτα και κοιμόμουν. Στο σπίτι μένω με το γιο μου, αφού ο σύζυγός μου δεν ζει πια. Ο γιος μου είχε βγει για μία βόλτα. Έπεσα να κοιμηθώ. Να σας πω πως κάτω από το σπίτι είναι το πρατήριο καυσίμων, το βενζινάδικο που έχω και το οποίο είναι ανοιχτό συνεχώς ήταν κάτω υπάλληλος. Ξαφνικά, την ώρα που κοιμόμουν, αισθάνομαι να με σκουντάνε και ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω δύο άντρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Δεν πρόλαβα καν να αντιδράσω, άρχισαν να με χτυπούν στο κεφάλι και στα χέρια και να μου λένε δώσε μας τα λεφτά σου, που τα έχεις κρυμμένα, πες μας… Μάταια και με βίαιο τρόπο και στο κεφάλι και παντού. Τους παρακαλούσα να με αφήσουν ήσυχη. Εκείνοι μου είπαν ότι θα περιμένουν το γιο μου να επιστρέψει και θα του κάνουν κακό και εκείνου».

Και συνεχίζει τη συγκλονιστική της περιγραφή: «Μετά άρχισαν να με απειλούν ότι θα με κάψουν ζωντανή. Πήραν το σίδερο το έβαλαν στην πρίζα και με το πυρακτωμένο σίδερο με κάψανε στο πρόσωπο, στα μάγουλα και στα χέρια. Μετά με πέταξαν σε διπλανό δωμάτιο και ξεκίνησαν να ψάχνουν το σπίτι. Η μπαλκονόπορτα του δωματίου ήταν πολύ κοντά μου, εκεί που με πέταξαν. Σύρθηκα με πολύ κόπο, την άνοιξα και άρχισα να φωνάζω για βοήθεια. Με άκουσε ευτυχώς ο υπάλληλος που έχω κάτω στο βενζινάδικο και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Μετά από λίγο ήρθε το ασθενοφόρο, με πήρε και τώρα είμαι στο νοσοκομείο. Είναι φρικτό αυτό που συνέβη. Δεν μπορώ ακόμη να ηρεμήσω. Δεν ξέρω αν θα βρω τη δύναμη να ξαναμπώ στο ίδιο μου το σπίτι μετά από αυτό που συνέβη».

Ο κουνιάδος της, ο κ. Κωνσταντίνος Σιαράπης, είναι κοντά της και προσπαθεί, όπως και ο γιος της, να της δώσουν κουράγιο και να την κάνουν να ηρεμήσει.

Όπως λέει στο protothema.gr ο κ. Σιαράπης, το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα και πως δεν λειτούργησε ο συναγερμός.

«Είναι σοκαρισμένη. Είναι απολύτως λογικό, έζησε ένα φρικτό εφιάλτη. Αυτή τη στιγμή είναι εκτός κινδύνου. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν λειτούργησε ο συναγερμός, δεν υπήρξε παραβίαση της πόρτας, δεν καταλαβαίνω ακόμη πως μπήκαν αυτοί μέσα στο σπίτι. Περιμένουμε να δούμε τι θα αποφανθεί η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση» σημειώνει.

Πηγή: www.protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.