Σοκ και στην Ραφήνα από τον άδικο χαμό του Σωκράτη. Δηλώσεις στο irafina.gr των Γ. Χαχολάκη, Μπ. Μπήλιου, Π. Τσιγκούλη

kiourkos-pallini

Καλό ταξίδι Σωκράτη. Και η Ραφήνα θρηνεί για τον χαμό του Σωκράτη Κιούρκου. Ο προπονητής του Παλληνιακού είχε περάσει με επιτυχία σαν παίκτης από την Τριγλία και σαν τεχνικός από την Θύελλα.

kiourkos3

Δύο άνθρωποι που τον έζησαν από κοντά είναι ο Πρόεδρος της Τριγλίας Γιώργος Χαχολάκης και ο Πρόεδρος της Θύελλας Μπ. Μπήλιος. Το irafina.gr επικοινώνησε και με τους δύο Προέδρους, οι οποίοι πέρα από το σοκ που έπαθαν μόλις έμαθαν το δυσάρεστο νέο, δηλώνουν συντετριμμένοι, εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους και είναι δύσκολο ακόμα και τώρα να πιστέψουν πως ένας νέος άνθρωπος 46 ετών έχασε τη ζωή του.

Γ. Χαχολάκης: Από τα καλύτερα παιδιά

Ο Γιώργος Χαχολάκης υπήρξε συμπαίκτης με τον Σωκράτη. «Ήταν πριν είκοσι χρόνια περίπου, την περίοδο που η ομάδα είχε πέσει από την Δ΄Εθνική στην Α΄κατηγορία και παίζαμε μαζί. Εγώ στην άμυνα κι εκείνος με το Νο 6 στην πλάτη» λέει ο κ. Χαχολάκης και συνεχίζει «Πέρα από τις ικανότητες που είχε σαν ποδοσφαιριστής, ήταν ακέραιος χαρακτήρας, πολύ φιλικός, ευαίσθητος με όλους, αυτό που λέμε πολύ καλό παιδί. Αγαπούσε το ποδόσφαιρο, από τότε φαινόταν πως είχε το ταλέντο και την όρεξη να ασχοληθεί παραπέρα και σαν προπονητής. Δεν έχω συνέλθει ακόμα από το αρχικό σοκ. Τόσο νέος, κι έφυγε τόσο απρόσμενα. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».

Η ανακοίνωση της Τριγλίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας είναι βαθιά
συγκλονισμένοι με το άκουσμα του θανάτου του Σωκράτη Κιούρκου.

Ενός ανθρώπου που αγωνίσθηκε στον σύλλογο μας την δεκαετία του 1990
και μόνο θετικές εντυπώσεις και φίλους άφησε, στο πέρασμα του από την
Ραφήνα.

Στέλνουμε την συμπαράσταση μας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

Μπ. Μπήλιος: «Του οφείλουμε πολλά στην Θύελλα»

Ο Σωκράτης ήταν πολύ φίλος και με τον Πρόεδρο της Θύελλας Μπ. Μπήλιο, ο οποίος έμαθε το άσχημο μαντάτο το πρωί. «Ήμουν προσωπικός φίλος του», λέει και συνεχίζει «πέρα από τις καλές σχέσεις που είχαμε στην ομάδα ήμασταν κοντά ο ένας στον άλλον. Παρακολουθούσα την πορεία του, χαιρόμουν με τις επιτυχίες του. Στο πέρασμά του από την Θύελλα άφησε το στίγμα του. Ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα, δουλευταράς, είχε πάθος για την δουλειά του και δεν θα ξεχάσω πως έπαιρνε μόνος του την υδροφόρα του Δήμου να καταβρέξει τον αγωνιστικό χώροι για να γίνει η προπόνηση. Σαφέστατα βοήθησε τα μέγιστα να αλλάξει επίπεδο η ομάδα, ήταν σοβαρός, συγκροτημένος, ήξερε τι ήθελε και τι απαιτούσε από τους παίκτες, κάθισε σε μας τρία χρόνια, μας ανέβασε στην Α΄ κατηγορία και του οφείλουμε πολλά».

kiourkos4

Η ανακοίνωση της Θύελλας Ραφήνας

Το Διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου “ΘΥΕΛΛΑ” Διασταύρωσης Ραφήνας, με τη γνωστοποίηση του θανάτου του Σωκράτη Κιούρκου, απευθύνουν στην οικογένεια του Θερμά Συλλυπητήρια.
Η απώλεια του Σωκράτη αφήνει ένα κενό στο τοπικό ποδόσφαιρο, αφού υπήρξε από τους ανθρώπους που το στήριξαν έμπρακτα.
Για εμάς στη ΘΥΕΛΛΑ, ο Σωκράτης ήταν ένα μέλος της οικογένειάς μας έχοντας συνδέσει το όνομα του, με το ξεκίνημα μιας ονειρικής – όπως αποδείχθηκε μετέπειτα – πορείας της ομάδας μας, όταν σαν προπονητής, ανέλαβε την ομάδα στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ και την οδήγησε στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τον πρόδωσε η καρδιά του

Ο Σωκράτης Κιούρκος αγάπησε τον Παλληνιακό και αγαπήθηκε πολύ από τους Παλληνιώτες. Χθες μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Λαυρίου αισθάνθηκε μια δυσφορία, έντονους πόνους, νόμιζε πως ήταν κάποια ψύξη κάποιο κρύωμα. Όταν δυνάμωσαν οι πόνοι πήγε στο νοσοκομείο, όπου εκεί τον περιέθαλψαν, του έκαναν χαλαρωτικές ενέσεις, αλλά δυστυχώς γύρω στις τρείς μετά τα μεσάνυχτα η καρδιά του Σωκράτη δεν άντεξε.

Συλλυπητήρια από τον Παναγ. Μερτύρη

Ο πρώην Πρόεδρος του Παλληνιακού και ένας από τους ανθρώπους που τον στήριξαν στην ομάδα, ο Παναγιώτης Μερτύρης έγραψε στο facebook: “Μέσα από την καρδιά μου εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του, στην οικογένεια του Παλληνιακού και σε όλους τους φίλους που τον αγαπήσαμε”.

Π. Τσιγκούλης: Πώς να μην κλάψω;

Ο προπονητής της Θύελλας συντετριμμένος δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει: « Όσο το συνειδητοποιώ τόσο τρελαίνομαι. Είχα την τιμή να σε έχω αθλητή: υπόδειγμα συνέπειας και ήθους Μόλις μία μέρα άδεια από την προπόνηση , στην γέννηση της 2ης κόρης του.
Είχα την τιμή επίσης να έρθω να συνεχίσω το σπουδαίο έργο σου στην Θύελλα. Βρήκα μία ομάδα με αρχές και την σφραγίδα σου.
Οικογενειάρχης , πιστός στο καθήκον , πάντα με αξιοπρέπεια.
Έφυγες μαχητής , όρθιος !!!! Πως να μην κλάψω ;
Θέλω να σου αφιερώσω ένα στίχο: Θα πω ένα τραγούδι , σήκω να το χορέψεις !!!
Θα σε θυμάμαι πάντα όσο ζω . ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Υ.Γ. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, πάντα θα αισθάνονται περήφανοι για σένα» .

kourkos2

Σπουδαίος αθλητής, εξαίρετος άνθρωπος

Τόσο νωρίς, τόσο άδικα. Ο Σωκράτης Κιούρκος «έφυγε» από κοντά μας, όμως η πορεία του στον χώρου του ποδοσφαίρου ήταν αξιοσημείωτη. Σπουδαίος αθλητής και προπονητής, εξαιρετικός άνθρωπος…

Το βιογραφικό του, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «neaespana.blogspot.gr»:

Ο Σωκράτης Κιούρκος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζούσε στην Παλλήνη από το 1967. Εργαζόταν ως υπάλληλος του Δήμου Σπάτων. Έχει οικογένεια με 3 παιδιά, την Βασιλική 21 ετών, την Δέσποινα 18 ετών (παίζει βόλλεϋ) και τον Σπύρο 16 ετών (παίκτη του Παλληνιακού). Ήταν πολύ ευαίσθητος χαρακτήρας και τα τελευταία χρόνια από την στενοχώρια του κάπνιζε!

Έπαιξε ποδόσφαιρο στον Παλληνιακό, όπου άρχισε ως σέντερ-φορ, στον Ακράτητο Άνω Λιοσίων (ως αμυντικό χαφ), στην Τριγλία και στον Αήττητο Σπάτων. Συνέχισε την προσφορά του στο ποδόσφαιρο ως προπονητής της Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας, όπου εργάσθηκε αρκετά χρόνια κι ανέδειξε πολλά ταλέντα, παίρνοντας την ομάδα από τις μικρές κατηγορίες κι ανεβάζοντάς την ψηλά. Μετά ανέλαβε τον Παλληνιακό, πήγε για δύο περιόδους στο Καπανδρίτι, κι επέστρεψε στον αγαπημένο του Παλληνιακό, μέχρι σήμερα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣΑΝΑ για τον ξαφνικό θάνατο του προπονητή του Παλληνιακού, Σωκράτη Κιούρκου.

Αναλυτικά:

Η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του προπονητή της ομάδος ΑΟ Παλληνιακός, Σωκράτη Κιούρκου.
Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της Ένωσης, εκφράζουν τα θερμότερα των συλλυπητηρίων τους στην οικογένειά του, τους οικείους του καθώς και στον φίλαθλο κόσμου του Παλληνιακού.
Σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, η Ένωση αντί στεφάνου θα καταθέσει χρήματα στο Κέντρο Ειδικών ατόμων «ΧΑΡΑ» στην Παλλήνη.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 16.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα στην Παλλήνη, όπου συγγενείς και φίλοι του Σωκράτη Κιούρκου θα του πουν το τελευταίο “αντίο”.

Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί, αντί στεφάνου, τα χρήματα να δοθούν στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων “ΧΑΡΑ” στη Παλλήνη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.