Στήνουν τις κάλπες στον ΑΟ Τριγλίας: Οι «ομάδες», οι υποψήφιοι και ο νέος πρόεδρος

aotriglias2

Σε λίγες ώρες ξεκινάει η ψηφοφορία των μελών της Τριγλίας Ραφήνας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Με δεδομένο ότι ο Γιώργος Χαχολάκης δεν θα συνεχίσει στην προεδρία του συλλόγου, το ενδιαφέρον στρέφεται όχι μόνο στους σταυρούς που θα πάρουν τα μέλη και ποιοι θα εκλεγούν, αλλά ποιος θα είναι ο επικεφαλής, ο νέος πρόεδρος δηλαδή, που θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ψηφοφορία ξεκινάει στις 5 το απόγευμα, και οι κάλπες κλείνουν στις 9 το βράδυ. Όσοι πιστοί λοιπόν της Τριγλίας θα προσέλθουν για να εκλέξουν το νέο δ.σ. Σύμφωνα με τις ενδείξεις η συμμετοχή θα είναι μεγάλη, ο κόσμος της ομάδας δείχνει ενδιαφέρον για το μέλλον της Τριγλίας, και οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για να είναι όλα έτοιμα για την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του irafina.gr, ο υποψήφιος που έχει την μεγαλύτερη αποδοχή για την προεδρία είναι ο Βαγγέλης Σολδάτος. Έχει την στήριξη, απ όσο ξέρουμε τόσο του απερχόμενου προέδρου Γιώργου Χαχολάκη, όσο και των στενών συνεργατών του, στην μέχρι σήμερα διοίκηση δηλαδή των Άκη Παπαδόπουλου, Γιώργου Σταμπέλου, Παναγ. Βουρδέρη, Χρυσού Καμίνη.

Από την άλλη υπάρχουν σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, και αυτοί που βλέπουν με πολύ θετικό μάτι την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Σολδάτου και έχουν δηλώσει πως θα τον στηρίξουν και θα είναι κοντά του, όπως είναι οι Γιάννης Γκαραβέλας, Γιάννης Βατίστας, Λευτέρης Βρετζάκης, Μάριος Διαγγελάκης, Γιώργος Νικολούλιας.

Στην λίστα των υποψηφίων υπάρχουν και τα ονόματα των Δημ. Μισοκοίλη, Πέτρου Δερουγγέρη, Παναγ. Δήμα και Ηλία Περικλέους που κατά καιρούς οι απόψεις τους συμπλέουν κι έχουν ασκήσει κριτική, καλοπροαίρετη πάντα στις εκάστοτε διοικήσεις. Έχουν αποδείξει έμπρακτα δε, πως βοηθούν την Τριγλία, ο καθένας με τις δυνάμεις του

Αυτά είναι τα δεδομένα και εκτός απροόπτου δεν θα αλλάξει κάτι στο παρά πέντε. Η εντύπωση που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι ότι όλες οι… τάσεις που υπάρχουν εν όψει της ψηφοφορίας θα ενωθούν για το καλό της ομάδος.

Και το σίγουρο είναι ότι όποιο κι αν είναι το σημερινό αποτέλεσμα, όλοι θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και θα συναποφασίσουν για το μέλλον της Τριγλίας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.