Στην “υγειά” των εθελοντών

Με ένα ποτήρι κρασί ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη πολύτιμη συμπαράσταση των εθελοντών και την συμβολή του καθενός στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων “1α Δημητροπούλεια 2015”.

Την Πέμπτη το βράδυ στον ανακαινισμένο χώρο του αναψυκτηρίου του Οχυρού, οι εθελοντές που βοήθησαν για την διεξαγωγή των αγώνων, ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, ο Πρόεδρος και ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά, να πιουν ένα ποτήρι κρασί και περάσουν μια όμορφη βραδιά.

mpournous doubitsas

Η επιτυχία των αγώνων δεν οφείλεται μόνο στους παράγοντες και στους διοργανωτές. Ένα μεγάλο μερίδιο ανήκει δικαιωματικά στους εθελοντές, που η συμμετοχή τους ήταν και απαραίτητη αλλά και επιβεβλημένη.

Οι εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και του ΔΟΠΑΠ και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Γι αυτό και τόσο ο Δήμαρχος που σημειωτέον ευχαρίστησε έναν έναν ξεχωριστά, όσο και ο ΔΟΠΑΠ με τον Γιώργο Δουβίτσα και τον Βασίλη Σπαντούρο θέλησαν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σ αυτούς τους αφανείς ήρωες των αγώνων.

spantouros

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.