Στολίδι το πλήρως ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας Ραφήνας Πικερμίου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και στο δεύτερο κτίριο του Κέντρου Υγείας Ραφήνας,καλύπτοντας πλέον ένα μεγάλο μέρος από τις ανάγκες των ασθενών της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου αλλά και του δήμου Μαραθώνα.

Σε ένα κτιριακό χώρο που δεν θυμίζει σε τίποτα την κλασική εικόνα του δημόσιου νοσοκομείου, αφού έγινε με την χορηγία του εφοπλιστή Αθ.Μαρτίνου, ο ασθενής μπορεί να εξυπηρετηθεί από όλες σχεδόν τις ειδικότητες .

kentro ygeias2

Η λειτουργία του ακτινολογικού με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και δυνατότητα γνωμάτευσης ,αφού υπάρχει ιατρός ακτινολόγος, λύνουν ένα πάγιο πρόβλημα της περιοχής αφού μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάτι ανάλογο δωρεάν.

Στο Μικροβιολογικό που λειτουργεί με υπερσύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, γίνονται όλες οι αιματολογικές εξετάσεις ,οι βιοχημικές εξετάσεις, οι καλλιέργειες καθώς και strep-test και τεστ τροπονίνης.

kentro ygeias3

Λειτουργεί ακόμα κυτταρολογικό με ειδικό κυτταρολόγο που καλύπτει τις ανάγκες και των άλλων κέντρων υγείας ενώ γίνονται κάθε είδους υπέρηχοι και τρίπλεξ αγγείων και από την άνοιξη θα ξεκινήσουν και τρίπλεξ καρδιάς.

Το Κέντρο Υγείας Ραφήνας –Πικερμίου συμμετέχει στο πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, όπου πραγματοποιεί δωρεάν τεστ Παπανικολάου καθώς και ενημέρωση από τις δύο μαίες του Κέντρου.

Ο καινούργιος χώρος των επειγόντων περιστατικών {ΤΕΠ} μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα ένα επείγον περιστατικό με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα καθώς και με έμπειρο προσωπικό. Υπάρχει ακόμα αίθουσα γύψου που μπορεί να αντιμετωπίσει ανάλογα περιστατικά.

kentro ygeias4

Οι ειδικότητες που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας είναι οι εξής:

Παθολογικό-Γενικής Ιατρικής-Παιδιατρικό-Καρδιολογικό-Πνευμονολογικό-Χειρουργικό-Ορθοπεδικό-Οφθαλμολογικό-Ωτορινολαρυγγολογικό-Οδοντιατρικό ενηλίκων και παίδων-Ακτινολογικό-Μικροβιολογικό –Κυτταρολογικό-Γυναικολογικό.

kentro ygeias1

Το Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου λειτουργεί 07:00-15:00 ενώ αναμένετε η εικοσιτετράωρη λειτουργία του.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ το Κ.Υ. Ραφήνας έχει δικά του τηλέφωνα για ραντεβού όλων των ειδικοτήτων τα: 22943 20250 & 22943 20011, δεν εξυπηρετείται απ’ τα 5ψήφια που ξέρατε ως τώρα.

Τηλέφωνο για ραντεβού υπερήχων 2294320201

http://www.marathonianea.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.