Στους Δημότες θα διατίθενται τρία από τα πέντε γήπεδα

Υπογράφηκε ο κανονισμός λειτουργίας που ρυθμίζει τα θέματα διαχείρισης και χρήσης των 5 γηπέδων Αντισφαίρισης στη θέση ΟΧΥΡΟ Ραφήνας, με συμβαλλόμενα μέρη τον ΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ και τον ΔΟΠΑΠ Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΟΠΑΠ

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι υπογράφηκε ο κανονισμός λειτουργίας που ρυθμίζει τα θέματα διαχείρισης και χρήσης των 5 γηπέδων Αντισφαίρισης στη θέση ΟΧΥΡΟ Ραφήνας, με συμβαλλόμενα μέρη τον ΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ και τον ΔΟΠΑΠ. Ειδικότερα, για τους Δημότες θα διατίθενται μέσω του ΣΑΡ τρία από τα πέντε γήπεδα καθημερινές 09.00-15.00 και Σαββατοκύριακο 09.00-22.00 στο πλαίσιο υλοποίησης κοινωνικού αθλητισμού των Δημοτών Ραφήνας-Πικερμίου.

Ο Σ.Α.Ρ. υποχρεούται να τηρεί αναλυτική ανά ημέρα και μήνα λίστα των αθλουμένων που κάνουν χρήση των γηπέδων καθώς και υποβολής της ανά μήνα στο ΔΟΠΑΠ. Για το λόγο αυτό η κράτηση των γηπέδων θα γίνεται μέσω τηλεφώνου στη Γραμματεία Σ.Α.Ρ. 22940-26418 το απόγευμα της προηγουμένης ημέρας και κατά τις ώρες λειτουργίας της και συγκεκριμένα από ώρα 17:00 έως 21:00. Ειδικότερα, για το Σαββατοκύριακο οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνονται ως ανωτέρω μέχρι την Παρασκευή. To άνοιγμα και κλείσιμο των γηπέδων θα γίνεται από αρμόδιο προσωπικό του ΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ που θα τηρεί το σχετικό αρχείο εισερχόμενων παικτών στα γήπεδα, με καταγραφή ονοματεπωνύμου, ημερομηνίας και ώρας προσέλευσης και θα υποβάλλεται μηνιαία στο ΔΟΠΑΠ.

Για οποιαδήποτε πρόβλημα ή διευκρίνιση περί των ανωτέρω τηλ. 22940 23221

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Λεωφ. Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης (θέση Σκαλοπάτι)
τηλ.: 22940 23221

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.