Συλλυπητήρια από όλο τον αθλητικό κόσμο για την απώλεια του Σωκράτη

kiourkos-pallini

Η ΕΠΣΑΝΑ εκφράζει την οδύνη των μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου, για τον αδόκητο χαμό του προπονητή της ομάδος ΑΟ Παλληνιακός, Σωκράτη Κιούρκου.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της Ένωσης, εκφράζουν τα θερμότερα των συλλυπητηρίων τους στην οικογένειά του, τους οικείους του, καθώς και στον φίλαθλο κόσμου του Παλληνιακού. Σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, η Ένωση αντί στεφάνου θα καταθέσει χρήματα στο Κέντρο Ειδικών ατόμων «Χαρά» στην Παλλήνη.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του, στην οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και στην οικογένεια του Παλληνιακού. Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίσθηκε να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία που γίνεται τούτη την ώρα και να καταθέσουν στεφάνι

ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: «Ο Πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης, το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό τημ, οι ποδοσφαιριστές και όλη η αθλητική οικογένεια του Α.Ο. Κορωπίου απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην ομάδα του Παλληνιακού, για τον ξαφνικό και αδόκητο χαμό του Σωκράτη Κιούρκου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ: «Ο ΑΠΕΣ Καπανδριτίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο χαμό του προπονητή Σωκράτη Κιούρκου και δεν ξεχνάει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, που είχε προσφέρει στην ομάδα μας την περίοδο που ήταν προπονητής της. Ο πρόεδρος Σωτ. Καμαρινόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ο σύλλογος αντί στεφάνου θα καταθέσει χρήματα στο Κέντρο Ειδικών ατόμων «Χαρά» στην Παλλήνη».

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: «Με οδύνη αποχαιρετά όλος ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος τον Σωκράτη Κιούρκο, τον δικό του συνεργάτη, τον δικό του άνθρωπο. Έφυγες νωρίς. Σε ευχαριστούμε γιατί αγάπησες την πόλη μας, γιατί ήσουν πιστός στα καθήκοντά σου και τις υποχρεώσεις. Ήσουν απλός και γλυκομίλητος. Γι’ αυτό θρηνούμε σήμερα το άδικο και πρόωρο φευγιό σου. Αν είναι πάντοτε σκληρός ο θάνατος, σε σένα στάθηκε πιο σκληρός. Μένει μόνο ως παρηγοριά η μνήμη σου στην οικογένεια σου και σε εμάς. Εκφράζοντας τα πιο ειλικρινά θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, σε αποχαιρετούμε».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.