Τελείωσαν οι εργασίες για την ράμπα των ΑμΕΑ στην πλαζ της Ραφήνας (νέες φωτό)

Η ειδική ράμπα για την προσβασιμότητα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στήθηκε στην πλαζ της Ραφήνας.

Για να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών πέρασαν από εκεί οι Αντιδήμαρχοι Ευγγ. Μπουρνούς, Αντ. Παλπατζής, Γ. Κοκκόλης, ο Πρόεδρος του ΟΛΡ Γιώργος Ορκόπουλος, ο επόπτης λιμένος Σάββας Αραπκιλής και η Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Λεγάκη.

rampa amea kataskeui20

Οι εργασίες ξεκίνησαν από το πρωί και μετά από ώρα ολοκληρώθηκαν. Η ράμπα για τους συνανθρώπους μας που έχουν τέτοιου είδους προβλήματα ώστε να μπορούν να κάνουν μπάνιο στην πλαζ της Ραφήνας είναι γεγονός. Απλά αυτό που απομένει ,είναι να μπουν πινακίδες και να στηθούν τα αποδυτήρια, κάτι που αναμένεται να γίνουν ίσως και αύριο.

Να τονίσουμε ότι το ειδικό μηχάνημα επιλέχτηκε απ’ την εταιρεία ως το πλέον κατάλληλο. Πληροί όλες τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις γι αυτό η Περιφέρεια τοποθέτησε τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα, το οποίο μάλιστα είναι ελληνικής εταιρείας. Επίσης συνεργείο του ΟΛΡ τοποθέτησε τον διάδρομο από τον δρόμο μέχρι τη ράμπα.

rampa amea kataskeui21

Αναμένουμε λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση του Οργανισμού ώστε η πλαζ της Ραφήνας μετά την τοποθέτηση της ειδικής ράμπας θα μπορεί να φιλοξενεί όλα τα άτομα όχι μόνο της περιοχής μας, που έχουν προβλήματα κινητικότητας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.