Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου ο Χριστόδουλος Ξηρός

u03a7u03c1u03b9u03c3u03c4u03ccu03b4u03bfu03c5u03bbu03bfu03c2 u039eu03b7u03c1u03ccu03c2

Με συντονισμένες ενέργειες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κάτω από άκρα μυστικότητα, ο αρχιεκτελεστής της «17 Νοέμβρη» που εδώ και έναν χρόνο είχε εξαφανιστεί, καθώς δεν είχε επιστρέψει ποτέ από την άδεια που είχε λάβει, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη στην Ανάβυσσο, στο σπίτι-κρησφύγετο όπου έμενε το τελευταίο διάστημα.

Η Αστυνομία εδώ και τρεις μήνες είχε χαρτογραφήσει την περιοχή της Αναβύσσου, ενώ ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι έχοντας δώσει ψεύτικα στοιχεία. Τις τελευταίες δύο ημέρες οι ενέργειες της αστυνομίας είχαν ενταθεί και το Σάββατο έγινε η επιχείρηση της σύλληψής του. Ο Ξηρός βρίσκεται τα γραφεία της αντιτρομοκρατικής και οδηγηθεί στη συνέχεια στον εισαγγελέα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, την ώρα που ο Χριστόδουλος Ξηρός έβγαινε από το σπίτι, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν προέβαλε καμία αντίσταση και παραδόθηκε αμέσως. Μάλιστα, ήταν μεταμφιεσμένος για να μην γίνει αντιληπτός. Όπως είπαν οι αστυνομικοί ήταν ξανθός και έφερε μούσι. Πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι, ενώ οι αστυνομικοί παραμένουν έξω από το σπίτι και αναμένεται να μπουν μέσα για να δουν αν υπάρχουν άλλα ευρήματα ή τυχόν συνεργοί του Ξηρού.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.