Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ραφήνας: Το πιο… νόστιμο φινάλε!

Εκτός από μια σκηνή, ένα δρόμο και μια ζωγραφιά, στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ραφήνας ξέρουν να κάνουν και τέλειο Barbecue Night. Αυτό το απέδειξαν περίτρανα χθες στο προαύλιο χώρο της εστίας, στο Παλαιό Τεχνικό Λύκειο, στην έδρα τους δηλαδή, όταν τα Αστέρια, τα Πουλιά, οι Ναυτοδηγοί, το Πλήρωμα και οι Ενήλικες διοργάνωσαν μια πολύ… νόστιμη βραδιά.

DSC 2017

Για όσους δεν γνωρίζουν (συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος), οι παραπάνω βαθμίδες είναι οι… τάξεις που ανήκουν τα παιδιά του Οδηγισμού ανάλογα με την ηλικία τους. Δηλαδή για να κάνουμε και ενημέρωση: Τα Αστέρια είναι από 5-7 ετών, τα Πουλιά 7-11 ετών, οι Ναυτοδηγοί 11-14 ετών, το Πλήρωμα 14-17 ετών και οι Ενήλικες από 18 έως και 118! Που λέει ο λόγος.

Για να αφήσουμε όμως το μάθημα και να πάμε στην πράξη, χθες το βράδυ ήταν το κλείσιμο χρονιάς κι έπρεπε να γίνει το καλύτερο.

DSC 2010

Το καλύτερο δεν ήταν άλλο από ένα Barbecue Night όπου όλοι πέρασαν καλά και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ραφήνας καλύτερα. Γιατί και ο κόσμος πέρασε όμορφα, και τα σουβλάκια κι οι μπύρες ξεπούλησαν και το ταμείο γέμισε. Γιατί αν το ταμείο είναι μείον υπάρχει πρόβλημα. Καλός ο εθελοντισμός αλλά χρειάζονται και τα χρήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες και τα έξοδα. Κι από τη στιγμή που ο Δήμος κωφεύει κάπως πρέπει να μπουν χρήματα στο ταμείο.

DSC 2012

Ευτυχώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, γέμισε το προαύλιο με τις φωνές των παιδιών και την παρουσία των μεγάλων.

DSC 2011

Η μουσική και ο προτζέκτορας που πρόβαλε τις δραστηριότητες του Οδηγισμού έσπαγε κάπως τις δυνατές φωνές των… Πουλιών και των Αστεριών που βρήκαν χώρο και χρόνο να παίξουν. Η μυρωδιά από την ψησταριά ήταν αισθητή ώστε να σχηματιστεί ουρά και να υπάρξει μεγάλη ζήτηση στα καλαμάκια!

DSC 2042

DSC 2041

Η σπέσιαλ βραδιά έκλεισε με την ρίψη πυροτεχνημάτων στον ουρανό της Ραφήνας όπου έγιναν αντιληπτά σε όλη την πόλη.

DSC 2036

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.