Την πρόδωσε η άμυνα: Τριγλία – Ηλυσιακός 2-3

Άλλη μια κακή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της φέτος η ομάδα της Τριγλίας, η οποία έχασε με 2-3 από τον ψυχωμένο (ρετρό έκφραση αλλά κολλάει γάντι) Ηλυσιακό.

triglia omada deuteresemfaniseis

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν στα 10 πρώτα λεπτά 0-2, δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα όταν στο 26΄αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Θαναηλάκης και για άλλη μια φορά η άμυνα και ο τερματοφύλακας της ήταν εκτός αγώνα!

triglia ilisiakos2


Το παιχνίδι κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο κι αυτός ήταν ο Ηλυσιακός. Η Τριγλία μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, να είχε κλείσει στα καρέ την αντίπαλο ομάδα κι από την στιγμή δε, που έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι με δέκα παίκτες, να παίζεται ο αγώνας στο μισό γήπεδο, όμως μέχρι εκεί… Δεν έβγαιναν οι φάσεις στην επίθεση, δεν κατάφεραν όταν έγινε το 2-2 να γυρίσουν το ματς, δεν μπόρεσαν να ανοίξουν την άμυνα του Ηλυσιακού και δεν απέφυγαν τα λάθη. Κυρίως του γκολκίπερ Μάνη ο οποίος φέρει ευθύνη στα δύο από τα τρία γκολ. Και στην τελική όταν δέχεσαι στην έδρα σου τόσα πολλά τέρματα μοιραία θα χάσεις. Οι παίκτες του Στάθη Ασλάνογλου σήμερα ήταν πολύ νευρικοί, μπλοκαρίστηκαν, αγχώθηκαν, έκαναν λάθη και τώρα θα πρέπει στους τρεις αγώνες που απομένουν να τα δώσουν όλα γιατί μπήκαν σε περιπέτειες.

triglia ilisiakos xekinima

Η… καλή μέρα από νωρίς φαίνεται. Αυτό συνέβη και με τον Ηλυσιακό. Με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζώρτζη στο 4΄και με ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Στάμου, ο οποίος είδε τον Μάνη εκτός εστίας στο 10΄οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πριν καλά καλά καταλάβουν στην Τριγλία τι συμβαίνει, να προηγούνται με 0-2. 

proto goal ilisiakos

Στο 20΄απείλησαν για πρώτη φορά οι γηπεδούχοι με σουτ έξω απ την περιοχή του Σκαφίδα, όπου έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ηλυσιακού. Και στο 26΄ο Θαναηλάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση (απόλυτα δικαιολογημένη), αφήνοντας την ομάδα για τα υπόλοιπα 64 λεπτά να παίζει με παίκτη λιγότερο. Οι παίκτες της Τριγλίας ανέλαβαν πρωτοβουλία, μια και οι του Ηλυσιακού κλείστηκαν στα καρέ τους κι έπαιζαν πίσω από την σέντρα, είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Μάντζη (29΄και 31¨), μέχρι να μειώσουν με κεφαλιά του Βεστάκη ύστερα από κόρνερ του Χρυσάφη στο 36΄.

triglia proto goal

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το ίδιο σκηνικό. Η Τριγλία να έχει την κατοχή μπάλας και ο Ηλυσιακός πίσω, να βγαίνει με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ο Στάμος στο 50΄δεν εκμεταλλεύτηκε το σοβαρό λάθος του Μεϊμάρογλου και το σουτ που έκανε πήγε στα χέρια του Μάνη. Στο 60΄ο Βεστάκης μετά από πολιορκία στα καρέ του Ηλυσιακού με σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

triglia deutero goal

Κι εκεί που οι γηπεδούχοι φάνηκαν να γυρίζουν το ματς και να έχουν το μομέντουμ για να βάλουν γκολ και να βρεθούν μπροστά στο σκορ, ένα τραγικό λάθος του Μάνη αντέστρεψε τα δεδομένα. Ήταν το 63΄όταν ο καλύτερος παίκτης των φιλοξενούμενων, ο Τζώρτζης σούταρε από 30 μέτρα πιάνοντας τον γκολκίπερ της Τριγλίας στον… ύπνο!

ilisiakos trito goal

Από κει και πέρα ο Ηλυσιακός με καλή άμυνα δεν επέτρεψε στους παίκτες της Τριγλίας να απειλήσει την εστία του Κουρεπίνη. Εκτός από την κεφαλιά του Κότσι στο 70΄που η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Αλέκου Ρίζου να έχουν γίνει ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν (με το δίκιο τους) για τους τρείς πολύτιμους βαθμούς που πήραν και τους έφεραν πα΄νω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 26΄απεχώρησε με θλάση στους κοιλιακούς ο Γκίκας.

Τον αγώνα παρακολούθησε από τις εξέδρες του γηπέδου της Ραφήνας και ο δημοσιογράφος Γιώργος Θαναηλάκης, πατέρας του ποδοσφαιριστή του Ηλυσιακού Λάμπρου Θαναηλάκη.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Νικολόπουλος με βοηθούς τους Αδαμόπουλο, Καρβούνη (Μεσσηνίας)

ΤΡΙΓΛΙΑ: Μάνης, Τσιούμας, Μαϊμάρογλου, Γκίκας (26΄Λαζούρας), Τσέπας, Σκαφίδας, Κότσι, Μάντζης, Βεστάκης, Χρυσάφης, Ζέκιο.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κουρεπίνης, Καμβύσης,Χατζηγιαννάκος, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος, Σίσκο, Φλέγκας, Φούντας (75΄Βασιλείου), Θαναηλάκης, Τζώρτζης (91΄Κουλακάρης), Στάμος (52΄Κατσιγιάννης).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.