Τη Δευτέρα 15/6 συνεδριάζει το δ.σ. Ραφήνας – Πικερμίου. Προσλήψεις, εθελοντές, κονδύλια στην ημερήσια διάταξη

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα

– Λήψη απόφασης περί έγκρισης της Έκθεσης Αξιολόγησης Δομών και Λειτουργίας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.
– Λήψη απόφασης περί έγκρισης έναρξης διαδικασιών για το έργο «Επισκευή – συντήρηση σχολίων» για το έτος 2015.
– Λήψη απόφασης περί έγκριση ίδρυσης Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας, Δασοπροστασίας, Δασοπυρόσβεσης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, με τα μέλη της και έγκριση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργία της.
– Λήψη απόφασης περί σύστασης επιτροπής παραλαβής 1ης εργολαβίας κτιρίου Πνευματικού Κέντρου
– Λήψη απόφασης περί έγκρισης ίδρυσης Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.
– Λήψη απόφασης περί έγκρισης ίδρυσης Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης.
– Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ’ αριθμόν 123/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής περί έγκρισης 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2015.
– Λήψη απόφασης περί έγκρισης της 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2015 του ΔΟΠΑΠ.
– Λήψη απόφασης περί του τακτικού ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου με δ. τ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ» για την περίοδο 16/6/2011 έως και 31/12/2011.
– Λήψη απόφασης περί έγκρισης της απογραφής έναρξης των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων απαιτήσεων και υποχρεώσεων του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου με δ. τ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ».
– Λήψη απόφασης περί καθορισμού της αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου, για τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να προσφύγει ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου κατά της Διοίκησης, για την έκδοση της προβλεπόμενης από το άρθρο 10 παρ. 2 του Ν. 3631/2008 Κοινής Υπουργικής Απόφασης.
– Λήψη απόφασης περί επιστροφής των εγγυητικών επιστολών του έργου «Αποπεράτωση Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ραφήνας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτοκόλλου 6362/10-6-2015 Γνωμοδότηση.
– Λήψη απόφασης περί έγκρισης προγραμματισμού πρόσληψης υπαλλήλων για άμεσες και επείγουσες ανάγκες με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
– Λήψη απόφασης περί συγκρότησης επιτροπών παρακολούθησης – παραλαβής προμηθειών και βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών έτους 2015.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΙΣΟΚΟΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.