Τι έγινε στη συνάντηση Τσίπρα -Παλαιμάχων ΑΕΚ

Αντιπροσωπεία παλαιμάχων της ΑΕΚ μετέβη σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα. Αντικείμενο συζήτησης ήταν το νέο γήπεδο της Ενωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά».

tsipras aek2
Ο Τσίπρας εξέφρασε την γενική θέση του κόμματος ότι επιθυμία όλων είναι να κάνει γήπεδο η ΑΕΚ και να το κατασκευάσει στη Νέα Φιλαδέλφεια, μια περιοχή συνυφασμένη με την ομάδα. Κάτι αναμενόμενο προ εκλογών.
Όπως είπαν οι παλαίμαχοι της Ενωσης (και δη ο Στέλιος Σεραφείδης) ο Τσίπρας δεν γνώριζε και πολλά πράγματα για το γήπεδο και τις λεπτομέρειες της όλης ιστορίας. Ο Λάκης Νικολάου στις δηλώσεις του μίλησε για δέσμευση του Τσίπρα για γήπεδο, αλλά για το συγκεκριμένο σχέδιο Μελισσανίδη δεν θέλησε να σχολιάσει.

Η πιο εμβληματική παρουσία της ομάδας των παλαιμάχων, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θέλησε να μιλήσει και έφυγε εμφανώς νευρικός για το αυτοκίνητο του. Μάλιστα, έδειξε αρκετά νευρικός μόλις ο Τσίπρας τον ρώτησε «κύριε Μπάγεβιτς που είστε τώρα;» στην έναρξη της συνάντησης τους. Δηλώσεις δεν ήθελε να κάνει καν ούτε ο Στέλιος Μανωλάς και μάλιστα δεν παρέστη καν σε αυτές που έκανε ο Νικολάου.

Η ουσία είναι ότι ο Τσίπρας εξέφρασε μια γενική δέσμευση, αλλά επί του συγκεκριμένου σχεδίου του Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά» δεν υπάρχει καμία δέσμευση. Κάτι που «ενισχύει» την θέση του Δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου που έχει σταθεί απέναντι στην ΑΕΚ και το σχέδιο της, με τον Τσίπρα να τονίζει ότι η Δημοτική Αρχή λειτουργεί ανεξάρτητα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.