Τι απαντά ο Νίκος Μακρόπουλος για τη δήλωση σε αλβανικό κανάλι «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες»

u039du03afu03bau03bfu03c2 u039cu03b1u03bau03c1u03ccu03c0u03bfu03c5u03bbu03bfu03c2

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του τραγουδιστή που από το πρωί δέχεται σκληρή κριτική από τα Μέσα της Bόρειας Ελλάδας.

Ο τραγουδιστής πριν από κάποιους μήνες βρέθηκε στην Αλβανία και παραχώρησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του συνέντευξή σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας.

Το φως της δημοσιότητας είδε σήμερα ένα απόσπασμα από την κουβέντα τους στο οποίο ο τραγουδιστής υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες».

Η εν λόγω συνέντευξή έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ο τραγουδιστής δέχεται σκληρή κριτική από τα Μέσα της Βόρειας Ελλάδας.

Το protothema.gr επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή το οποίο είναι ιδιαίτερα ενοχλημένο με την διάσταση που έχει πάρει η δήλωση του.

«Απομονώθηκε μία συγκεκριμένη φράση από την συνέντευξη. Η ουσία της δεν ήταν αυτή αλλά ότι η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη του Αλβανούς», εξηγεί πρόσωπο από τον κύκλο του Νίκου Μακρόπουλου.

Ο Νίκος Μακρόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή που τον φιλοξένησε αν η Ελλάδα έχει ακόμα ανάγκη τους Αλβανούς ή αν θα έπρεπε εκείνοι να γυρίσουν πίσω στην χώρα τους, αφού τώρα υπάρχει μεγάλη κρίση.

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα. Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω (…)», είπε ο Νίκος Μακρόπουλος και συμπλήρωσε λίγο αργότερα:

«Το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο… Μα γι αυτό και την πληρώσαμε».

Πηγή: www.protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.