Τι είδαν οι Κινέζοι στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Kινεζική αντιπροσωπία από την επαρχία Σετσουάν υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κοκκόλης ως εκπρόσωπος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, με την κινεζική αντιπροσωπία να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιβαλλοντική νομοθεσία, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις της με την Ευρώπη.

«Για εμάς καθαρό περιβάλλον σημαίνει ποιότητα ζωής, καθαρά προϊόντα, τουριστική ανάπτυξη. Για την Κίνα, στην οποία αναγνωρίζουμε όλοι έναν παγκόσμιο ρόλο, η προστασία του περιβάλλοντος εκτός από αναγκαία συνθήκη για την μακροπρόθεσμη ευημερία της, μπορεί να αποτελέσει και ειδικό βάρος στη διπλωματική ισχύ της», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοκκόλης.

«Θέλουμε να μάθουμε από την Ελλάδα, εμπιστευόμαστε τον πολιτισμό της και πιστεύουμε πως θα παραμείνει στην ευρωζώνη και θα έχει πολύ καλές ημέρες μπροστά της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης της Σετσουάν Wang Chuan, ο οποίος προσκάλεσε την ελληνική πλευρά να επισκεφθεί την περιοχή στο μέλλον.

kokkolis kinezoi1

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.