Τι συμβαίνει με τον Αλέξη Μητρόπουλο;

Εντύπωση έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» του Αλέξη Μητρόπουλου από το κεντρικό πολιτικό σκηνικό μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Ο κ. Μητρόπουλος κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τους σταυρούς του σε σύγκριση με τις εκλογές του Μαΐου του 2012 όμως το όνομά του είναι σα να μην υπάρχει στις μετεκλογικές εξελίξεις!

Τον Μάιο του ’12 είχε ψηφιστεί από 20.576 πολίτες της εκλογικής περιφέρειας της Αττικής και την περασμένη Κυριακή κατόρθωσε να παρουσιάσει θεαματική άνοδο αφού τιμήθηκε από 41.538 ψηφοφόρους.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν, προεκλογικά, ότι ο Αλέξης Μητρόπουλος έχει «κλειδώσει» τον θώκο του υπουργού Εργασίας για τον οποίο μάλιστα παρουσιαζόταν από πολλούς ως ο πλέον κατάλληλος.

Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν έτσι όπως και ο ίδιος θα περίμενε αφού στον ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει σε απόλυτη δυσμένεια, όπως διαβεβαίωσαν κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής Αττικής, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, «επέλεξε να κάνει προσωπικό παιχνίδι εκτός των ορίων του ΣΥΡΙΖΑ» κάτι το οποίο δε συγχωρείται από την Κουμουνδούρου.

Μάλιστα σε μία από τις τελευταίες – προεκλογικά – συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος υπήρξε σκληρότατη αντιπαράθεση ανάμεσα στον κ. Μητρόπουλο και τον κ. Σκουρλέτη ο οποίος καταλόγισε στον διακεκριμένο εργατολόγο τα μύρια όσα ακόμη και για δηλώσεις του οι οποίες καμία σχέση δεν είχαν με τα όσα πρέσβευε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Αλέξης Μητρόπουλος να μπει στο περιθώριο των εξελίξεων και όλα δείχνουν ότι εκεί θα παραμείνει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ανεξαρτήτως από το ένα κάποιοι θεωρούν ότι κρατείται ως «χρυσή εφεδρεία» σε περίπτωση αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα.
Πηγή: www.notioanatolika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.