Το (σούπερ) νέο εκδοτικό πρόγραμμα των εκδόσεων Ψυχογιός

Το τέταρτο κατά σειρά εκδοτικό πρόγραμμα των εκδόσεων Ψυχογιός για το 2015, είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 5 Μαρτίου.

Όπως λοιπόν πληροφορούμαστε στην ελληνική λογοτεχνία κυκλοφορούν το νέο μυθιστόρημα της Σόφης Θεοδωρίδου, ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΠΟ ΑΣΠΑΛΑΘΟ, μια ιστορία έρωτα και τιμωρίας με φόντο μια επαρχιακή πόλη από τη μεταξική μέχρι τη μετεμφυλιακή Ελλάδα, καθώς και η νέα συναρπαστική ιστορία μυστηρίου ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΜΦΙΠΟΛΗ του Θάνου Κονδύλη.

unnamedunnamed 1

Στην ξένη λογοτεχνία κυκλοφορεί το ψυχολογικό θρίλερ της χρονιάς: ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ της Πόλα Χόκινς είναι ο πιο άξιος «διάδοχος» του υπερ-επιτυχημένου βιβλίου «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε». Έχει πουληθεί σε 32 χώρες και σκαρφάλωσε στην 1η θέση των μπεστ σέλερ των New York Times την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του, αποσπώντας ενθουσιώδεις αντιδράσεις και κριτικές. ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ είναι ο τίτλος του βιβλίου της νέας αγαπημένης συγγραφέως της Ιταλίας, Κριστίνα Καμπόνι. Το μυθιστόρημα αυτό που μας ταξιδεύει στον συναρπαστικό κόσμο των αρωμάτων, εξαντλήθηκε την 1η κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του, εκτοξεύοντας τη φήμη της συγγραφέως στα ύψη.

unnamed 2unnamed 3

Στη νεανική λογοτεχνία επανεκδίδεται η παγκοσμίως επιτυχημένη τριλογία της Βερόνικα Ροθ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ, ΑΝΤΑΡΣΙΑκαι ΑΦΟΣΙΩΣΗ. Η σειρά έχει μεταφερθεί με τεράστια επιτυχία και στον κινηματογράφο. Η προβολή της δεύτερης ταινίας αναμένεται στις 19 Μαρτίου από την Odeon.

unnamed 4unnamed 5unnamed 6

Στην παιδική λογοτεχνία κυκλοφορούν οι νέες περιπέτειες του αγαπημένου νεαρού κατασκόπου ZAC POWER από τον συγγραφέα Χ. Ι. Λάρι: ZAC POWER 7 – Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ και ZAC POWER 8 – ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. Ταυτόχρονα εμπλουτίζονται τα «φρούτα» με έναν Λωτό (Βέρα Πρατικάκη – ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΕΝΤΑΛΙΑΣ) και μία Μπανάνα (Ράνια Μπουμπουρή – Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΥΠΝΟΣ), προσθέτοντας στην πολύ επιτυχημένη σειρά Αγαπώ Το Μωρό Μου δύο νέα βιβλία και μαθαίνουμε στα παιδιά τα πιο χαρακτηριστικά ζώα κάθε ηπείρου με το φανταστικό Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!

unnamed 7unnamed 8unnamed 9

unnamed 10unnamed 12

Τέλος, μια και το Πάσχα απέχει πια μόλις λίγες εβδομάδες, ο αγαπημένος παρουσιαστής του Ουράνιου Τόξου και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Χρήστος Δημόπουλος επιστρέφει με προτάσεις για πασχαλιάτικες κατασκευές στο ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ.

unnamed 11

Κι όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι είναι διαθέσιμα όλα τα βιβλία των Εκδόσεων Ουρανός, που είναι απαραίτητη συντροφιά των πιστών που επισκέπτονται την εκκλησία, αλλά και «φρούτα» με πασχαλινή θεματολογία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.