Το 4ο Μαθητικό φεστιβάλ… Είναι γεγονός!!!!

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που είχαν τα προηγούμενα Μαθητικά Φεστιβάλ Ραφήνας-Πικερμίου, το Τοπικό Τμήμα Ραφήνας του Σ.Ε.Ο. θα οργανώσει και φέτος στο Οχυρό (πάνω από το Γυμνάσιο-Λύκειο Ραφήνας) το εν λόγω φεστιβάλ για 2 ημέρες, δηλαδή 9-10/5/ 2015.

Τις προηγούμενες χρονιές το Φεστιβάλ φιλοξενήθηκε και ανέδειξε το Κολυμβητήριο μας, το Πάρκο Καραμανλή και το Πάρκο Κυρήνεια. Φέτος θα αναδείξει το Οχυρό.

Έχοντας την προηγούμενη εμπειρία φέτος θα βάλουμε πάλι τα δυνατά μας ώστε 2000-3000 άτομα που μας επισκέπτονται να απολαύσουν μία δυναμική συνάντηση των σχολείων και των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου μας.

Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πολλά δρώμενα, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να συμμετέχει για να επιμορφωθεί ή να διασκεδάσει με αυτά. Θα πραγματοποιηθεί επίσης και λαχειοφόρος. Κάθε σχολείο που θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ, έστω με ένα δρώμενο θα παραλάβει λαχνούς προς πώληση, τα έσοδα των οποίων θα παραμείνουν στο σύλλογο γονέων του συγκεκριμένου σχολείου. Έτσι πιστεύουμε ότι θα εξοικονομηθούν κάποια
χρήματα για τα σχολεία.

Θεωρούμε ότι το φεστιβάλ αυτό μπορεί να φέρει πιο κοντά τα σχολεία μας και γενικά το Δήμο μας.

Ετοιμαστείτε να το απολαύσετε και φέτος!

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Οργάνωση φεστιβάλ:

soma odigismou logo small

Μεγάλοι Χορηγοί:

dopap olr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.