Τριγλία – Ηρόδοτος σήμερα, Σέντρα στις 15.00

Τον εξ αναβολής αγώνα της 16ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρόδοτο δίνει σήμερα η Τριγλία (σέντρα στις 15.00) στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος».

triglia fasi

Η Κρητική ομάδα μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις λόγω της αφαίρεσης 15 βαθμών από τιμωρία, όμως διαθέτει πολύ καλό σύνολο, και χτυπάει όλα τα ματς μέσα και έξω.

Η Τριγλία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ επανέρχεται στην ενδεκάδα ο Βαγγέλης Τσέπας αφού εξέτισε την μία αγωνιστική ποινής λόγω καρτών. Ο Δημήτρης Παπασπύρου υπολογίζει τον Ηρόδοτο, θεωρεί ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και εύχεται η ομάδα του να μην έχει την ίδια ατυχία που είχε στο ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ηροδότου για το παιχνίδι με την Τριγλία.

Ο Γιώργος Πετράκης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Κουσίδη και Αχιλλέως, τον Κοζυράκη, τον Ευαγγέλου και τον Γιάννη Χαλκιαδάκη ο οποίος είναι στρατευμένος ενώ εκτός έμειναν οι Παπαδάκης – Κλωνάρης. Στην αποστολή που αναχώρησε χθες το βράδυ από το Ηράκλειο συμμετέχουν 19 ποδοσφαιριστές, Αναλυτικά η αποστολή: Παναγιωτίδης, Καρλής, Μαυρίδης, Γενιτσαρίδης, Προβιδάκης, Χαλκιαδάκης Ν., Σκουλάς, Μεράι, Κοιλιάρας, Ρουσάκης, Χαρίτος, Κούρτι, Καλαιτζάκης, Πήλιος, Μωραίτης, Χρυσοφάκης, Χατζηβασίλης, Μπαλάφας, Πρωτογεράκης.

• Τον αγώνα Τριγλία Ραφήνας- Ηρόδοτος σφυρίζει ο Σχίζας με βοηθούς τους Γούναρη, Τσιλιπάνο, όλοι τους του Συνδέσμου Αθηνών.

Πάμε στοίχημα στα ματς της Γ΄ Εθνικής – Φαβορί η Τριγλία

ΑΓΩΝΑΣ 
 Τριγλία Ραφήνας-Ηρόδοτος  2.04  3.20 3.10 
 Νέα Ιωνία-ΠΑΟ Κρουσώνα  2.14  3.20  2.96
 Ιωνικός-Γιούχτας  1.44  3.75  7.60
Αστέρας Βαρ.-Κισσαμικός   3.05 3.25  2.06 
 Αναγέννηση Ιερ.-Κηφισιά  13  6.60  1.20

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.