Τριγλία – Ηρόδοτος 1 – 1

Μία νευρική και άστοχη Τριγλία Ραφήνας, παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1, απέναντι στον Ηρόδοτο Νέας Αλικαρνασσού. Παρόλη την εδαφική υπεροχή και την συντριπτική κατοχή της μπάλας από την ομάδα της Τριγλίας, ο Ηρόδοτος με σφιχτοδεμένη άμυνα και καλή ανασταλτική λειτουργία στον χώρο του κέντρου, δεν άφησε την Τριγλία να κάνει εύκολα το παιχνίδι της, αναγκάζοντας την σε μία άκαρπη υπεροχή.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του εκλιπόντος Χρήστου Διαγγελάκη, ο οποίος υπήρξε παλαιός πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας. Οι παίκτες μάλιστα της Τριγλίας αγωνίσθηκαν και με μαύρα περιβραχιόνια. Στο 11΄ έγινε η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα για την Τριγλία, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Γιάννη Χρυσάφη, ο Βασίλης Μάντζης έπιασε καλή κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.Στο 17΄ πάλι σε εκτέλεση κόρνερ του Γιάννη Χυσάφη από δεξιά, η μπάλα έφθασε στον Βασίλη Μάντζη ο οποίος επιχείρησε κεφάλια από κοντά στο αριστερό δοκάρι. Η μπάλα αποκρούσθηκε από τον Παναγιωτίδη και στην επαναφορά
πάλι ο Μάντζης με πλασέ απέτυχε να νικήσει τον γκολκήπερ του Ηροδότου. Στο 24΄στην πρώτη και μοναδική του επίσκεψη για το πρώτο ημίχρονο στα καρέ της Τριγλίας, ο Πήλιος άδειασε τον Ντούμπερετ από αριστερά, η μπαλιά που έκανε απιοκρούσθηκε με λάθος κοντρόλ από τον Δημήτρη Σκαφίδα και ο Μωραϊτης με πλασέ νίκησε τον Παππά και έκανε το 0-1.

Το δεύτερό ημίχρονο ξεκίνησε με την Τριγλία Ραφήνας να έχει μπει δυνατά και να πιέζει για την ισοφάριση.
Στο 48΄σε μία επέλαση από δεξιά του Γιάννη Σταμπέλου, αυτός έβγαλε πανέμορφη μπαλιά στο σημείο του πέναλτι στον Στέλιο Γκίκα. Ο Γκίκας με πολύ όμορφη προσπάθεια κέρδισε την μονομαχία από τον Χαρίτο και με δυνατό πλασέ νίκησε τον Παναγιωτίδη, κάνοντας το Τριγλία Ραφήνας – Ηρόδοτος 1-1.

Στο 62΄ σε μία ωραία προσπάθεια των παικτών της Τριγλίας Ραφήνας, η μπάλα έφθασε στον Στέλιο Γκίκα, ο οποίος μέσα στην περιοχή αντράπηκε από τον αντίπαλο του. Και ενώ όλοι περίμεναν από τον διαιτητή να δείξει το πέναλτι, αυτός προς γενική κατάπληξη έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι.

Στο 84΄ και ενώ ο πρώτος επόπτης Γούναρης έδειξε να γίνει η αλλαγή μεταξύ του Τσιούμα και του Κότσι και ήταν συνέχεια δίπλα στην γραμμή του πλαγίου, αμέσως μετά αρνήθηκε στον διαιτητή Σχίζα ότι έγινε αντιληπτή η αλλαγή, με αποτέλεσμα να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο Κότσι και κόκκινη (δεύτερη κίτρινη ο Τσιούμας!!!
Στο 91΄ σε μία φάση που δεν προμήνυε τίποτα, ο Ντούμπερετ έχασε την μπάλα από τον Μαυρίδη και αυτός έβγαλε μπαλιά στον Κούρτο μέσα στην περιοχή της Τριγλίας. Ο Λαζούρας έτρεξε να καλύψει την μπάλα, η οποία διεκδικήθηκε δυνατά και από τους δύο παίκτες, με αποτέλεσμα ο Κούρτι να πέσει και ο διαιτητής Σχίζας να υποδείξει το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κούρτι, αλλά ο Δημήτρης Παππάς του είπε όχι και με παλικαρίσια απόκρουση κράτησε το τελικό 1-1.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Παππάς, Τσιούμας, Μεϊμαρογλου, Ντουμπερετ, Τσέπας, Σκαφίδας, Σταμπέλος Γ., Μάντζης, Βεστάκης, Χρυσάφης, Γκίκας

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Χαλκιαδάκης, Πρωτογεράκης (55′ Μπαλάφας), Χαρίτος, Ρουσσάκης, Γενιτσαρίδης, Μαυρίδης, Κούρτι, Κοιλιάρας (75′ Προβιδάκης), Μωραΐτης (70′ Μεράι), Πήλιος

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Τριγλία Ραφήνας – Ηρόδοτος 1-1
Ιωνικός – Γιούχτας 3-2
Αστέρας Βάρης – Κισσαμικός 0-1
Αναγέννηση Ιεράπετρας – Κηφισιά 0-1
Νέα Ιωνία – ΠΑΟ Κρουσσώνα 1-1

Βαθμολογία

bathmologia triglia 21022015

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.